Tahribat.com Forumları
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Bu Kızmı Salak Yoksa Benimi Kıskandırmaya Calısıyor..
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
-
kupa kızı sende sarısın mavı gozlumusun )) ahahaha sole bakalım :) benım o kız sarısın mavı gozlu be :) ama işim olmaz gozuna yuzune ötüreyım onun
-
la bende gördüm valla cocugu yani kömürlük de dogmus kesin kız sana hala tav demek ki sana is atmak icin gelmis nabız yoklayacak bakalım hala bana karsı bisey varmı öğrenmek icin bence kızı hic sallama....
-
hyr. ben sarışın yeşil göslüyüm.
-
sen nesın kupa kısı sarısın deılsın yesıl gozlu deılsın :)) canavarmısın sen bee :)) ayh senden melek olur o zaman kumralım esmerım ne bakem sen :)) hihih benı gormek ıstıyosan web sıteme gıt bak resmım var sadece :)) bende ermem bı erkek bea :)) hihih
-
sarışın yeşil göslüyüm dedim. yani saçlarım sarı gözlerim yeşil
-
ayh kupa kızı :)) valla bu siteye gıren herkes senın gibi yeşıl sarısın mı :)) ayh bıde degısıklık olsun yaa ahuauha yoksa sende o prensesler gıbı guzelmısın :)) ismin nedir solermısın bu arada kupa kızı
-
prensesler güzel olmak zorunda değiller . çirkin prenses yada çirkin prens görmedinmi hiç? ( mesela prens charles).
heeeeeeeeeee çok çirkinim. öcüye bensiom -
efet bende ocuyum ahuahua :)) sen merak etme :PP gormemmı be prens prenses gormedım ben harikalar diyarından gelmedim cirkinde guzelde olsan senı gorekde prenses gormus olurus hihihihiihh
-
hmmmm..
bence o kıs seni kıskandırmaya çalışıo..onu 'ignore' etmeye devam et bi süre.. -
kupa kısı okey :)) ignore olsun tabe euheuhe bana kızmı yok bea o olmazsa o o olmassa sen vardın dimi :Ppp ahaha
Toplam Hit: 5415 Toplam Mesaj: 24