Bu Komut Nedir Anlayan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    AnaMuhalefet bunu yazdı
    JustRulz bunu yazdı
    EcHoLL bunu yazdı

tamam orasını anladımda bu adam bunu nasıl kullanıyor komutları yolluyorum ama ekrana basan bişeyyok

sen büyük hacker değil miydin yahu ?

nasil kullanamazsın bunu :)

tiriviri

okumaya devam et sen büyüklerin işine de karışma ;)

Hayırdır hacı yıllardır gizli takipte misin @echoll'u, bir açığını görsem de laf çaksam diye pusuda mı bekliyordun :)

@Yalnız Justrulz çoğu konuda renk vermemiş "ben bilirim" edalarında kendi halinde takılıyor gibi duruyor, echollun aklı başında bir rakibi olabilir.

Napsın sora sora öğreniyor adam her bir şeyi bilecek diye bir kaide var da bizmi bilmiyoruz :)

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JustRulz
    JustRulz's avatar
    Erkek
    AnaMuhalefet bunu yazdı
    JustRulz bunu yazdı
    EcHoLL bunu yazdı

tamam orasını anladımda bu adam bunu nasıl kullanıyor komutları yolluyorum ama ekrana basan bişeyyok

tiriviri

Hayırdır hacı yıllardır gizli takipte misin @echoll'u, bir açığını görsem de laf çaksam diye pusuda mı bekliyordun :)

@Yalnız Justrulz çoğu konuda renk vermemiş "ben bilirim" edalarında kendi halinde takılıyor gibi duruyor, echollun aklı başında bir rakibi olabilir.

ortada rakip makip yok millet kimleri adam yerine koyduğunu görsün işte basit bir uygulamanın bile nasıl kullanacağını bilmeyenler gelmiş tahribatta ben bilirim ben hackerem :D diye artistlik yapıyorlar.

YasamaK bunu yazdı
    AnaMuhalefet bunu yazdı
    JustRulz bunu yazdı
    EcHoLL bunu yazdı

tiriviri

Napsın sora sora öğreniyor adam her bir şeyi bilecek diye bir kaide var da bizmi bilmiyoruz :)

herkes herşeyi bilecek diye bir kaide yok doğru ama totonu da yorganına göre uzat var değil mi aman bir tarafı açık yatar üşütür echollum

gene üzülürüm sonra ona ...)

JustRulz tarafından 08/May/14 11:46 tarihinde düzenlenmiştir

http://1ile0.blogspot.com.tr/
Toplam Hit: 7042 Toplam Mesaj: 13