Bu Laptop Çokmu Pahalı? İstanbul Bilişimde Buldum Başka Bulamadım...
-
http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-g-series-g750jx-db71-notebook-fiyati,64818.html
hacılar bunu güveneceğim başka bir yerde bulamadım.
fiyat kıyaslaması yapmadan da almak istemiyorum birde istanbulbilişim hakkında olumsuz yorumlarda var.
bu konuda bilgisi olanlar ne dersiniz.
-
istanbulbilişimden baya bi alışverişim oldu bi sıkıntı yaşamadım
-
alette 4. nesil i7 var cok yeni bir islemci bu fiyatlar normal
-
aynı donanımda monsterlar bile pahalı , fakat 7 ay sonra alırsan 700 tl felan düşüyor fiyatı
PanxeR tarafından 13/Ağu/13 13:32 tarihinde düzenlenmiştir -
yahu 3. nesillere de baktım, arada ciddi bir fark yok. şu an kullandığım aleti 3 sene önce almıştım.
dell - i7 1. nesil. 8 gb ddr3 ram var. neyse benim için kazık yememek önemli. çok aşırı laptop kullanmama rağmen 3 senede (hatta mümkünse 4-5 senede) 1 ancak değiştirebiliyorum laptopu onun için 700 TL için beklemeye değmeyebilir. Yalnız aynı ürünü daha ucuza almam lazım...
-
işlemci-ram-ekran kartı önemli benim için bide hard disk ssd olsun
Tavsiye edeceğiniz başka birşey varmı?
Not: oyun için ALMIYORUM.
-
istanbul bilişim güvenilirdir. az önce telefon aldım. konuyla ilgili bi fikrim yok :)
-
AĞIRLIK4.5 KgMasaüstü topla bence, daha rahat taşırsın :D ayrıca şarj süresi 3,5 saat diyor, ki o dahada az gider. Amazon.comda 1.899$ fiyatı var 3646 Tl yapıyor. Arada 1,5milyar fark var ama algısı vergisi işte...
-
wasd bunu yazdıAĞIRLIK4.5 KgMasaüstü topla bence, daha rahat taşırsın :D ayrıca şarj süresi 3,5 saat diyor, ki o dahada az gider. Amazon.comda 1.899$ fiyatı var 3646 Tl yapıyor. Arada 1,5milyar fark var ama algısı vergisi işte...
Amazonda var biliyorum :) Ne çare ki GÜMMMMM-rük işi var hacımmm.
Ağırlıkda haklısın ama her yere arabayla gidiyorum. sadece kapıdan içeri almak kalıyor onada katlanırız sanırım.
-
Bolvadinli bunu yazdı
ne icin kullanicaksin aleti ? oyun icin almiyosan ve uzun sure kullanicam diyosan dell precision yada lenovo thinkpad alsana ?
-
Bolvadinli bunu yazdı
Hocam monster laptop düşündünmü,orada da kendin parçaları seçebiliyordun .Ayrıca ssd diğer bilgisayarlara da takabilirsin,parana kıydıktan sonra büyük kapasiteli alırsın olur biter..Toshiba qosmio serisini de incelemelisin,hangisinin ısınma sorunu yoksa onu al bence..İstanbul bilişimde garanti sorunu olduğunu duymuştum