Bu Laptop'lar Nasıl ?
-
hp dv 5 hp dv 2000 hp dv 6000 arkadaşlar bu laptoplardan bir tanesini seçmeniz gerekirse , en üst teknolojili olanı bunlardan hangisidir , ve en üstün olanı şu anki teknolojiye göre ne durumdadır ? teşekkür ederim.
-
yukarı
-
hp dv 6000 : Genelinde bir problem yok ama çoğu forumda gezerken ufakta olsa fabrikasyon hatalarını okudum .. Makinanın alımını durduran bir fenomen'e dönmüş.
dv 2000 : Az işlem gücü ve performans açısından orta düzeyde bir makina Office web uygulamaları için ideal .
dv 5 : Dv serisinin şu anda en göze carpan makinası Hp DV5-1255ET (3 GB) ( biraz eski olsada , hala göz favorimde )
ayrıca dv serisinde bir çok özelikte makina var hocam . Üzerinde karar kıldığın bir laptop varsa söyle .. inceleyelim hep beraber :)
-
hocam dv 5 şu anki teknolojiye göre ne durumda ? yeni oyunları idare edebilecek bir alet mi ? yazın daha çok kullanacağım için oyun soruyorum :)
-
şu makinayı tanıtayım ;
Hp DV5-1255ET (3 GB)
İŞLEMCİ: Intel Montevina 1066 MHz. 2.40 GHz. 3 MB Cache Bellek P8600 İşlemci
RAM: 3 GB DDR2 800 Mhz. (Max.8 GB) Ram
SABİT DİSK: 320 GB SATA (5400 Rpm) HDD
EKRAN KARTI: NVIDIA GeForce 9600M GT Max. 1791 MB Ekran KartıMontevina işlemciler = Centrino 2 ile aynıdır .
Yukarıdaki makina ; HD video ve modern oyunların bir çoğunu ayrıca office web gibi işlemlerinden yüksek performans alabilitesi yüksek bir makinadır .
HDD' boyutu birazdaha yükselip Rpm hızıda büyük ölcüde yüksek olursa daha iyi bir makina olacağına eminim .
Tasarımı şık ve hoş ekran kalitesi yüksek netlikte
kısacası şu ; Multimedia uygulamalarını cok kullanıyorsan bu tam sana göre bir pc'i
dv serisinin en sorunsuz bütçe olarakta en iyi makinası :) tabi ki herkezin farkı düşünceleri olabilir .
-
hepsi gelmiş geçmiş en boktan en arıza çıkaran modellerdir.
dv serisi alınmaz !!
-
dv 6000 i kesinlikle alma.3 ay içinde teknik servisle kanka olursun.
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
hepsi gelmiş geçmiş en boktan en arıza çıkaran modellerdir.
dv serisi alınmaz !!
-----------------------------6000' serisindeki fabrikasyonlar hatası haricinde
dv serisinin diğerlerinde nadiren hata duydum gördüm okudum hocuu :F ayrıca yeğenim kullanıyor dv serisinden bir makina
taş mı ? taş :F
-
450 liraya buldum bi tanıdıktan da alsam mı diyordum :)
-
batuhan14 bunu yazdı:
-----------------------------
450 liraya buldum bi tanıdıktan da alsam mı diyordum :)
-----------------------------sana kalmış hocam :) yukarıda bahsettiğim makina mı ?
-
6000' serisindeki fabrikasyonlar hatası haricinde
dv serisinin diğerlerinde nadiren hata duydum gördüm okudum hocuu :F ayrıca yeğenim kullanıyor dv serisinden bir makina
taş mı ? taş :F
-----------------------------yegenin kadir gecesi doğmuş senin :D
