Bu Laptoplardan Hangisini Alayım ?
-
iyi akşamlar mürid(e)ler
bi laptop almak istiyorum tabi öyle abartılı birşey değil beklentilerim epey düşük :W
- dizilerimi animeleri filan izleyeceğim
- nete gireceğim
- ve sitelerime bakabileceğim
bi makine almak istiyorum pek param olmadığı içinde limitim epey düşük :W sahibinden bi kaçtane link buldum size de danışayım dedim
bunlardan hangisi iş görür sizce?
haa bide swordfish reizin cihazını da koyalım :F
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-acer-aspire-5520g-magazadan-garantili-6-taksit-hediyeler-100537917/detay/
ayrıca eğer laptop satan varsa onlarla da irtibata geçebiliriz limit olarak 300-400 arası düşünüyorum fazlası hiç yok :F
-
lenovo derim başkada birşey demem :D
-
swordfish bunu yazdı
mına kodumun markasınında servisi sorun hacı ya (: batarya üzerinde arızalı geliyor 1 hafta sonra servise gönderiyoruz kullanıcı hatası diyorlar (:
-
Çoşkun sucuklarından şaşma :D
-
sLeymN bunu yazdıswordfish bunu yazdı
mına kodumun markasınında servisi sorun hacı ya (: batarya üzerinde arızalı geliyor 1 hafta sonra servise gönderiyoruz kullanıcı hatası diyorlar (:
hacı zaten garantisi yokki :) servise neyini yaptıracaksın kaç yıllık pc :d yedek parça lazım olursa ben varım zaten :D
-
Hocam bu cihazlardan birini seçeceksem açık ara Toshiba derdim.
-
Casperlere bakmışsın ama o markayı seçip paranı çöpe atma toshiba al derim.
-
swordfish hocam sende bu tip cihaz varmı garantili falan .
-
casperi geç lenova iyidir. Ama bence swordfishin makinayı al, acer iyidir hemde bi sıkıntı olursa direk swordfishe ekşirsin :D
-
lenovo :)
-
yarın lenovo için irtibata geçecem saolun beyler en çok lenovo tutuldu sanırım :F