Bu Logoyu Büyütebilir Misiniz?
-
arkadaşlar bu resim bizim şirketin logosunun çerçevesi. Bunu 1000X600 gibi bir boyuta piksellenmeden yerleştirmem gerekiyor ama kendi bilgisayarım arızalı olduğu için hiç bir program yok elimde. Bu resmi büyütebilir misiniz? birde bunu yapabileceğim küçük boyutlu programlar var mı? malum kotalı internet

-
yoktan var vardan yok edilemez kuramı sanal alemdede geçerlidir elbete bütürülür fakat kaliteden ödün verilir hele ki bu resmin orjini bile çok düşük kalitede.Bi aralar kaliteden hiç taviz vermeden (yok denecek kadar az) resim boyutlandırma (küçüğü büyüğe çevirme) yapabildiğini idda ede bir yazılım vardı da adı aklıma gelmiyor şimdi zaten hiç denememişimde ama muhtemelen aradığın şeyi en iyi ypacak program odur da hay adı işte !..??
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
yoktan var vardan yok edilemez kuramı sanal alemdede geçerlidir elbete bütürülür fakat kaliteden ödün verilir hele ki bu resmin orjini bile çok düşük kalitede.Bi aralar kaliteden hiç taviz vermeden (yok denecek kadar az) resim boyutlandırma (küçüğü büyüğe çevirme) yapabildiğini idda ede bir yazılım vardı da adı aklıma gelmiyor şimdi zaten hiç denememişimde ama muhtemelen aradığın şeyi en iyi ypacak program odur da hay adı işte !..??
-----------------------------Peki yazılar onemlı deılde cerceveyı çizebileceğim bir program var mı?
-
Valla dediğin boyutlara getirdim ama pixellenmeden olmuyor. Bir sürü Blur da ekledim yine olmadı. 70 senesinden kalma sararmış gazete gibi oldu. Koymuyorum o yüzden hiç.
Saygılar.
-

http://img198.imageshack.us/img198/9468/testysj.jpg