Bu Mail Ne Kadar Gerçek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

pesimistzombie bunu yazdı:
    -----------------------------
    :) keklemeye çalışmışlar adam pm ile uğraşmaz direk iletişim adresine mail çeker.. mail gitti veya gitmedi o da farketmez onlar için mail gitmedi dur bi üye olayım pmden atayım pek bi resmiyetsiz kolpa olduğu belli
    -----------------------------

hacı ben yinede önlemimi alayımda zaten üyeliği kapatacaktım bugün e nasipmiş :) konuları ziyeretçiler göremiyor ama google bot a tanıttığım için o görüp listeliyor ondada sorunum yok :) şu domaini türk firmadan yabancı firmaya aldımmı sittin sene beni bulamazlar :) 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    Dostum böyle bir şey olsa mail atmazlar kapına 2 adet polis dikilir senin eline bir parça kagıt verirler orda mahkemenin tarihi yazar ndn suçlandıgını falan filan işte gelmezse şöyle olur böyle olur bu ise tamamil ile saçmalık nerde görülmüş suçlama duyurusunun mail atıldıgı ya türkiye devleti ice sanala kayıyor yada biri senle kafa buluyor :)

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

sorun domain in tr veya yabancıda olması önemli değil. google gibi düşün doman i nasıl sandbox a düşürüyosa ttnet de seni domain i kara listeye atıyor. zaten sorun domain değil. o domain e girmek isteyenlerin girememesi.

bak tbt ye adminler banladımı üyelik girişini yapıp girebiliyomusun ? hayır

ama cookie leri silip dolaşabiliyorsun demi ? evet

işte olay bu. yani ttnet seni engelleyecekse domain in yabancı veya tr den olması hiçde önemli değil.

he bu yazı gerçekmidir. ? olabilme ihtimali çok az.

bizim siteye adnan hoca yüzünden uyarı geldi, ondada avukat tarafından istanbul barosunun maili kullanılmıştı.  pm değil :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    sen bana sp10sor olmamıştın şikayet edecem seni :P

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

DJ_Alper

büyük konuşma birader küfürteam den beni içeri aldıklarında ne domain bendeydi nede host,hatta domaini cc ile aldık hostta arkaın makinaydı.2 kere çağırıdlım1 tanesinde okuldan aldılar.Anlicağın telekom isterse bilir kişi ile siteye giren yöneticiyi bulabilir.Kaldıki bir kere ihbar almışsın kim olduğunu biliyorlar 50-150 milyara kadar cezası var,bence bu işten vazgeç.başın ağrır bulurlar. 

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 3132 Toplam Mesaj: 16