Bu Maile Dikkat Edin Müridler !
-
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yaptığı operasyonlarla köşeye sıkışan PKK terör örgütü, son günlerde günlerde terörü lanetleyen aldatıcı maillerle bilgisayar sistemlerini çökertiyor.
'Yaşasın Türk milleti, Terörü lanetleyelim, Kahrolası PKK'nın iç yüzü' gibi Türk Bayrağı kullanılan aldatıcı mailler gönderen terör örgütü, vatandaşları sanal olarak vurmaya başladı.
SİSTEM ÇÖKÜYOR
Mailin sonuna doğru gelindiğinde ise PKK'yı övücü, Türklüğü aşağılayıcı bölümlere geçiliyor. Mailler açıldığında sistem tamamen çökerken, bu mailin o kişiyle bağlantılı olan herkese gittiği, bundan sonra açılmasa dahi bilgisayarları çökerttiği belirtildi.
AÇMADAN SİLİN UYARISI
Edinilen bilgiye göre; bu tür malillere karşı Emniyet Genel Müdürlüğü'nden İl Emniyet Müdürlüklerine gönderilen uyarı yazısı ile emniyet birimleri de dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Bu tür maillerin açılmadan silinmesi istendi.internethaber
-
saolasın kardeş.
-
ya onlarda o kadar beyin olsa toba toba konusturcanız beni aksam aksam agzımı bozacaksınız. bu konunun daha once acıldıgını var sayarak senin forumu okumadan yaptıgınıda, ben siddetle okunmaması icin butun muridlere tek tek uyarı olarak gondericem :S
basarılar saygılar biraz dikkat lutfen!!!!!
-
wassh bunu yazdı:
-----------------------------ya onlarda o kadar beyin olsa toba toba konusturcanız beni aksam aksam agzımı bozacaksınız. bu konunun daha once acıldıgını var sayarak senin forumu okumadan yaptıgınıda, ben siddetle okunmaması icin butun muridlere tek tek uyarı olarak gondericem :S
-----------------------------ne bliyorsun okumadıgımı hoca.okumadıgımda yanımda mıydın amk...okuduysam bile bilmeyenler var. sen cok biliyorsun bizleri biraz aydınlatırmısın.onlar da o kadar beyin olmayabilir ama yardım eden o kadar serefsiz olabilir.zaten boyle boyle kucuk gordugunuzden bu hale gelinmedi mi amk.cok biliyorsan sen bilmeye dewam et.dikkat et bi yerin eksilmesin.
-
spyrex bunu yazdı:
-----------------------------
wassh bunu yazdı:
-----------------------------ya onlarda o kadar beyin olsa toba toba konusturcanız beni aksam aksam agzımı bozacaksınız. bu konunun daha once acıldıgını var sayarak senin forumu okumadan yaptıgınıda, ben siddetle okunmaması icin butun muridlere tek tek uyarı olarak gondericem :S
-----------------------------ne bliyorsun okumadıgımı hoca.okumadıgımda yanımda mıydın amk...okuduysam bile bilmeyenler var. sen cok biliyorsun bizleri biraz aydınlatırmısın.onlar da o kadar beyin olmayabilir ama yardım eden o kadar serefsiz olabilir.zaten boyle boyle kucuk gordugunuzden bu hale gelinmedi mi amk.cok biliyorsan sen bilmeye dewam et.dikkat et bi yerin eksilmesin.
-----------------------------,bak bilmişlik bilmemişlik meselesi deil olay... ayrıca kufursuz konus benimle sanal alem delikanlılıgı yapma bana. sen buradaki herkesi aptal falan mı sanıorsun??
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=55953
-
Haa ben de yni bi virus yazdım. Google a girince otomatik olarak bulaşıyo sonra biostan cpu nun fanını kapatıo sonra da işlemcinin yanıo... Hatta fazla bekletirsen monitörü patlatıo :/
Tövbe yarabbim ya...
La maili açar açmaz bulaşan nasıl bi virüsmüş o öyle çok merak ettim ha..
Bi gelsede biz de açsak(bakalım sistem göçcek mi?)
-
Psikolojik olarak, "pkk ezer" dusuncesi veriliyor insanlarin beyinlerine.
maili actigin zaman bilgisayarin cokecek. vay be, bak sen su i$e.. -
emniyet gnl mdlüğü böyle bir uyarıyı niye il müdürlüklerine göndersin kardeşim ankaradan emniyetin sözcüsü çıkar tvlere açıklama yapar herkesi bilgilendirir bencede inanmayalım böyle şeylere
-
ben annemi çok severim yaşasın 23 nisan gel bize bazı bazı..
-
cehaletin gözü kör olsun :|
-
Benimkini Çökertemes ;)