Bu Mailleri Nasıl Engelleyebilirim
-
gmail de sadece belirli mail sunucularından mail gelmesini nasıl sağlayabiliriz ?
örneği sadece hotmail, yahoo, mynet ...
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------banada paso çiçek reklamı geliyordu 3-5 sefer mail attım dinlemediler sonra telefonlarını aradım eğer bu adrese bir daha mail gelirse o çiçekleri gelir saksılarıyla birlikte g.nuze sokarım dedim :D
bir daha gelmedi..
Adamlar korkutu herhalde
-----------------------------ahhaha tebrik ederim hacım :)
-
malesef aq mailler yine geldi, bizde mi sövsek ne yapsak...
-
aynı sorun bendede var telefon en az 15dkda bir ötüyor mailler için, acıyorum yok oranı büyült yok buranı büyült. engelliyorum değişik bir msnden gene atıyor sıkıcı bir durum.
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
-----------------------------bana da geliyo ki gelmeyen yoktur heral. her açtığımda maili 5 10 tane gelmiş oluyo. seçiyom hepsini block sender yapıyom yarın gene geliyo. mesela bilmemne@dddfff.com ise bilirimne@ddfdd.com geliyo. reklamlarına sokayım ayrıca en başta hedef kitleyi yanlış seçmişler göğüs büyütücü reklamı geliyo paso mk :F
-----------------------------Gögüs büyütücüyü sadece bayanlar mı alıyor sanıyorsun :)
-----------------------------aman hacı bana lazım değil. hiç biyerimi büyültmem yeter bu kadarı :D:D