Bu Makyajı Nasıl Yapıyolar
-
Eleman şey hesabına getirmiş işte. Bizim yüzümüz zaten böyle beyaz. Biz dışarı insan makyajı yaparak çıkıyoruz. Normal ten rengimiz falan yok böyle. Beyaz aslında. Yüzümdeki makyajı silince böyle oluyorum işte. Tüm dünyaya açıklık getireyim artık diye düşünmüş. Hele o monster loud mu dedikleri şey ne var ya :D videodaki en sonda. Nefret ediyorum onu duymaktan. Beehh BEhhe bAehh şeklinde olandan.
-
ilginç bir zevk anlayışın varmış:)
@PcK0 bende:)
-
Hocam tartışmaya döndürmiyelim:/ tecavuz etmeyin konuma
nasıl yapılır yapıyolar ?
ha odunla dövelim diyen arkadaşları neyle dövsek acaba :/ konuya kaynamayın adminler tarafindan kaynatılabilirsiniz:P
-
http://www.youtube.com/watch?v=aBjmWBF7rLs&feature=related
al hacı burdan bak nasıl yaptıkalrına
http://www.youtube.com/watch?v=wzD3SdCMO2c&feature=related
bu kız kaşlarını tümden almış mı yoksa uykum geldiginden dolayı mı öyle görmekteyim?
-
BlackSadistic bunu yazdı:
-----------------------------
the_behulder bunu yazdı:
adam komando sanırım :|
-----------------------------niye:D
-----------------------------olm ben o kadar boyayi bi tek komandolarda gördüm bite kokos hatunlarda :|
ama sana yakısıo senin tarzın bu yani biz sana böyle alısıyız dövülmeye falanda karsıyım :W
köpek cüken herifleri dövmüoz tecavüzcüleri dövmüoz gidip hayat tarzı bellemiş adamları mı dövecez yok ögle bisey bana göre yani :W ama sizin müzik kafa cügüyo ya gel senide trance ci yapim :W
-
modern mode;sonuçta her insanın kendi zevki bişey diyemessin ki kendini ifade etme biçimi.
normal mode;ıslak sopa :A -
the_behulder bunu yazdı:
the_behulder bunu yazdı:
adam komando sanırım :|
-----------------------------niye:D
-----------------------------olm ben o kadar boyayi bi tek komandolarda gördüm bite kokos hatunlarda :|
ama sana yakısıo senin tarzın bu yani biz sana böyle alısıyız dövülmeye falanda karsıyım :W
köpek cüken herifleri dövmüoz tecavüzcüleri dövmüoz gidip hayat tarzı bellemiş adamları mı dövecez yok ögle bisey bana göre yani :W ama sizin müzik kafa cügüyo ya gel senide trance ci yapim :W
-----------------------------Aynen trance iyidir bak :D benny banassi - love is gonna save us ile güzel bir giriş yapabilirsin :D hem tek tip belirli şeyleri giyinmek falan zorunda da kalmazsın. Tshirtlerini siyah seçmek zorundada kalmasın. Tamam siyah güzeldir. Asil renklerden birisidir. Giyimlerde kullanılsın, yapılsın, üretilsin çoşulsun. İsteyen giysin. Ki dolabımı açalım bir sürü siyah kıyafetim vardır benimde. Velakin siyahın asaletinin kaybolduğu noktada siyah bence siyah olmaktan çıkar.
-
cicili bicili nevresimlerin önünde black metal dinliyorum diye makyaj yapması da cok hoşş :D
-
Hocam tartışmaya döndürmiyelim:/ tecavuz etmeyin konuma
nasıl yapılır yapıyolar ?
ha odunla dövelim diyen arkadaşları neyle dövsek acaba :/ konuya kaynamayın adminler tarafindan kaynatılabilirsiniz:P
aynaya baktıgında kendın hakkında ne dusundugunu cok merak ediyorum. -
gece gece korktum lan =)
BlackSadistic'e laf edip durmayın herkesin zevki keyfi kendine
bilmiyosanız yazmayın bari
ayrıca aynaya bakınca ne düşündüğünü bilmem ama ben makyajsız halini biliyorum gayet yaışıklı ve karizma bi çocuk