folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Mankenler Kim

Bu Mankenler Kim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

sağda solda gördüğüm bayıldığım mankenler. isimlerini bilmiuorum bilen varsa. 2.cinin adı lacey.

Image%20and%20video%20hosting%20by%20TinyPic

Image%20and%20video%20hosting%20by%20TinyPic

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

1. resimdeki hatun adriana lima ya benzior

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

ben bu yüzden banlanmıştım :W Aynı karşılığı verirler umarım .

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Coiner bunu yazdı:
    -----------------------------

duzenledim

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

manhyak bunu yazdı:

1. resimdeki hatun adriana lima ya benzior

az benziyorda değil. nerde görsem tanırım limayı :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

RotKerim bunu yazdı:

Coiner bunu yazdı:

duzenledim

beni uyaran olmadıydı işte ahh ah :D

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

herkes yazıyor silinebilir diye :S yasak mı ? bende ilkkez yaptım. cunku konuyu actım aşk edebiyata aktif konularda gorunmuyordu. bende baska yerde acayım diye öyle yaptım. konu taşımayı görmedim :D sonra taşıdım düzelttim :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

My profile :

Ban Sebepleri
    Bu Kullanıcı, Tahribat.Com'dan 1 kere uzaklaştırılmıştır!!!
    Ban Sebebi : Bir konunun silip silinmeyeceğine bırak biz karar verelim bundan sonra oldu mu ?
    Banın Suresi Gecti
    Banlanma Tarihi : 20.02.2011 18:49:10
    Ban Süresi : 12 Saat

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Coiner bunu yazdı:

My profile :

Ban Sebepleri
    Bu Kullanıcı, Tahribat.Com'dan 1 kere uzaklaştırılmıştır!!!
    Ban Sebebi : Bir konunun silip silinmeyeceğine bırak biz karar verelim bundan sonra oldu mu ?
    Banın Suresi Gecti
    Banlanma Tarihi : 20.02.2011 18:49:10
    Ban Süresi : 12 Saat

gördüm.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

bu 2.resimdeki hereos da elektrik fırlatan bir kız vardı ona benziyor.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

2. karı diye verilenin gırtlağında adem elmasımı var la erkekmi o ? yüz hatları erkeğe andırıyo bunun burununa iyi bakın.

"bea"
Toplam Hit: 3084 Toplam Mesaj: 17