Bu Manyak Ne Diyor Böylee!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bluevean
    bluevean's avatar
    Erkek
    yalan dünya demişki "tanrının boş zamanınamı geldi diye" ona diyorumki birincisi haddini bil herkez yaradanına saygılı konuşur ikincisi tanrı denmez Allah denir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matsigora
    matsigora's avatar
    Erkek
    sipidik bunu yazdı:

esprisine yazmıstır beaah  bu arada hangi siteden alıntı yapdın?? bole hukuk sorusu sorabildiğimiz yer varmı??

siteyi hatırlamıyorum, ama böyle bir site var. www.hukuk.gen.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    site guz<elmiş yaf  valla normalde 50 milyonmu 150 milyonmu ney bişey sormak..

NesTo | same shit diffirent asshole
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matsigora
    matsigora's avatar
    Erkek
    Doğrudur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    matsigora bunu yazdı:

Bu manyak ne yazmış böyle, bir hukuk sitesinde gordum ve sizinle paylaşmak istedim sorusunu:=) alın bunun cvbını siz verin. Bu soran herlade bir karı:) ve öle sormuş ki sorusunu bile kategorize etmiyor normal insanlarla

soran: sehervakti | soruluş tarihi: 29 Kasım 2001 Perşembe
    soru: Bu soruyu kategorize etme!
    Ben bir megalomanım. Kendimi harika hissediyorum. Çünkü kendimden oluşuyorum...
    Ben mükemmel olduğum için diğer insanlar mide bulandırıcı geliyor. Varlıklarına tahammül edemiyorum. Onlara karşı hangi hukuk yollarına başvurabilirim?.. Sizce benim bu ruh halim hukuken korunmaya değer mi?

Herhalde bunu söyleyen arkadaşımızın küçükken topu inşaata kaçmış  yoksa bu kadar kindar olamaz insanlara karşı  

Fuck this world if they cant understand me!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matsigora
    matsigora's avatar
    Erkek

PacoRabanne

Bizi aydınlat yahuu, top insaata kaçarsa ne olur. ustalar buna birşey mi yapmıiş

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    PacoRabanne bunu yazdı:

matsigora bunu yazdı:

Bu manyak ne yazmış böyle, bir hukuk sitesinde gordum ve sizinle paylaşmak istedim sorusunu:=) alın bunun cvbını siz verin. Bu soran herlade bir karı:) ve öle sormuş ki sorusunu bile kategorize etmiyor normal insanlarla

soran: sehervakti | soruluş tarihi: 29 Kasım 2001 Perşembe
    soru: Bu soruyu kategorize etme!
    Ben bir megalomanım. Kendimi harika hissediyorum. Çünkü kendimden oluşuyorum...
    Ben mükemmel olduğum için diğer insanlar mide bulandırıcı geliyor. Varlıklarına tahammül edemiyorum. Onlara karşı hangi hukuk yollarına başvurabilirim?.. Sizce benim bu ruh halim hukuken korunmaya değer mi?

Herhalde bunu söyleyen arkadaşımızın küçükken topu inşaata kaçmış  yoksa bu kadar kindar olamaz insanlara karşı  

muhahahahaha yarıldım hll dai

NesTo | same shit diffirent asshole
Toplam Hit: 4724 Toplam Mesaj: 38