folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Bu Masaüstünü Satsam Kaç Para Eder Millet

Bu Masaüstünü Satsam Kaç Para Eder Millet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

Jubei bunu yazdı:
    -----------------------------

Oskar bunu yazdı:

50 Lira veririm.

Şaka yapıyorsun dimi ?

Adamda 3 adet Ram var 2 tanesi 1Gb DDR400 1 Tanesi 512Mb 

1Gb ramleri  40 TL,den satsa 2 tanesi 80 TL yapar 20 TL,de 512Mb satsa toplamda 100 TL yapar

Hadi tüm ramler için 20 TL diyelim 3X20=60 TL

Şimdi hocam sen neye 50 TL verdin acaba ?

toplu alımlarda indirrim olur diye düşünmüş olabilir :d

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

Edit

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

sadece kasayı kaç veririsn. sen ne düşünüyosun diye sorma. almayı düşünüyorum uygun bi fiyat çek . bilgisayarcıya gitsen hepsine 50 100 vermez

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

bir kaç saat önce bimeks deydim 1 gb ddr 400 mhz ram 89 tl di daha ne diyeyim :D

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Hocam hakkında hayırlısı...Bol sabır diliyorum :P Ne kadar ölücü varsa senin konuyu beklemiş anlaşılan !!!!! 200-250 aralığında satabilirsen hayrını görmüş olursun makinanın...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

sunyy2003 bunu yazdı:

bir kaç saat önce bimeks deydim 1 gb ddr 400 mhz ram 89 tl di daha ne diyeyim :D

Az önce Satürn'ün kataloğu elime geçti. 4GB 1333 DDR3 ram tek modül 59tl.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

NaZi_ bunu yazdı:

sunyy2003 bunu yazdı:

Az önce Satürn'ün kataloğu elime geçti. 4GB 1333 DDR3 ram tek modül 59tl.

dediğin gibi ddr3 hocam ne bekliyorsun ki arz-talep le alakalı bir şey maalesef pc de eskiyince kıymet artıyor :S

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

sunyy2003 bunu yazdı:

evet arkadaş haklı,,, Ramlerin modeline bakmadan yorum yapmıştım kusura Bakmayın...
    ddr 400mhz lik ramler Çok Pahalı...
    sebebi ise eski Model Olduğu Ve Piyasada Kolay Bulunmadığı İçin bilgisayarcılar Çok pahalıya satıyorlar...

(2 yıl önce Eski Pc'm için 2 adet DDR400+ 512 mblik ram alıp birde dvd writer taktırmıştım 200 tlye patlamıştı bana...)

________________________________________________________________________________________________________________

Eğer Gerçekten Bu parçalara İhtiyacınız Varsa, Çok fazla fiyat düşürmeyin. DÜZGÜN Bir fiyat belirleyin 40-50 tl gibi komik bir rakam olmasın. Sonuçta Çalışır durumda Bir bilgisayar satıyor arkadaş...

Sadece O Ramleri Bilgisayarcılardan Çok pahalıya alacağınızı Unutmayın...

________________________________________________________________________________________________________________

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

hp 1510 yazıcı (tarayıcı fotokopi filanlı) bunu bana kaça birakirsin

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

satılmadı upladım bende

Toplam Hit: 7898 Toplam Mesaj: 53