Bu Masaüstünü Satsam Kaç Para Eder Millet
-
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------
Oskar bunu yazdı:
50 Lira veririm.
Şaka yapıyorsun dimi ?
Adamda 3 adet Ram var 2 tanesi 1Gb DDR400 1 Tanesi 512Mb
1Gb ramleri 40 TL,den satsa 2 tanesi 80 TL yapar 20 TL,de 512Mb satsa toplamda 100 TL yapar
Hadi tüm ramler için 20 TL diyelim 3X20=60 TL
Şimdi hocam sen neye 50 TL verdin acaba ?
-----------------------------toplu alımlarda indirrim olur diye düşünmüş olabilir :d
-
Edit
-
sadece kasayı kaç veririsn. sen ne düşünüyosun diye sorma. almayı düşünüyorum uygun bi fiyat çek . bilgisayarcıya gitsen hepsine 50 100 vermez
-
bir kaç saat önce bimeks deydim 1 gb ddr 400 mhz ram 89 tl di daha ne diyeyim :D
-
Hocam hakkında hayırlısı...Bol sabır diliyorum :P Ne kadar ölücü varsa senin konuyu beklemiş anlaşılan !!!!! 200-250 aralığında satabilirsen hayrını görmüş olursun makinanın...
-
sunyy2003 bunu yazdı:
bir kaç saat önce bimeks deydim 1 gb ddr 400 mhz ram 89 tl di daha ne diyeyim :D
-----------------------------Az önce Satürn'ün kataloğu elime geçti. 4GB 1333 DDR3 ram tek modül 59tl.
-
NaZi_ bunu yazdı:
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------Az önce Satürn'ün kataloğu elime geçti. 4GB 1333 DDR3 ram tek modül 59tl.
-----------------------------dediğin gibi ddr3 hocam ne bekliyorsun ki arz-talep le alakalı bir şey maalesef pc de eskiyince kıymet artıyor :S
-
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------bir kaç saat önce bimeks deydim 1 gb ddr 400 mhz ram 89 tl di daha ne diyeyim :D
evet arkadaş haklı,,, Ramlerin modeline bakmadan yorum yapmıştım kusura Bakmayın...
ddr 400mhz lik ramler Çok Pahalı...
sebebi ise eski Model Olduğu Ve Piyasada Kolay Bulunmadığı İçin bilgisayarcılar Çok pahalıya satıyorlar...
(2 yıl önce Eski Pc'm için 2 adet DDR400+ 512 mblik ram alıp birde dvd writer taktırmıştım 200 tlye patlamıştı bana...)
________________________________________________________________________________________________________________Eğer Gerçekten Bu parçalara İhtiyacınız Varsa, Çok fazla fiyat düşürmeyin. DÜZGÜN Bir fiyat belirleyin 40-50 tl gibi komik bir rakam olmasın. Sonuçta Çalışır durumda Bir bilgisayar satıyor arkadaş...
Sadece O Ramleri Bilgisayarcılardan Çok pahalıya alacağınızı Unutmayın...
________________________________________________________________________________________________________________
-
hp 1510 yazıcı (tarayıcı fotokopi filanlı) bunu bana kaça birakirsin
-
satılmadı upladım bende