Bu Mdb"Ler Niçin Boş ?
-
forumların bir sürü üyesi var fakat aşağıdaki mdb dosyalrı nedendir bilmiyorum boş
http://akademi.ku.edu.tr/forum/admin/database/wwForum.mdb
http://www.iletisimfakulteleri.gen.tr/forum/admin/database/wwForum.mdb
bunun sebebi hakkında bilgisi olan var mı?
-
adamlar mal değil de ondan :)
her
-
ic3 bunu yazdı:
adamlar mal değil de ondan :)
her
tam ben diyecektim -
adamlar mal olmadığı için
her mdb de db olsa ohooo
-
Bak sana bişr şey soylım bızım bır arkadasın lafını sana soylım nedıyor bılıyon mu unı databaseleri öğrencıler tarafında hazırlanıyo bazı işinde iyi olan öğrenciler sitenin db kendılerı hazırlar yanı anlıycağın boş iş yaptığuın ulaşamazsın şifreleri dosyalarda ismi değişmiş bir şekılde saklanır yani uğraşmaların boş iş bunları bana bir bilgisayar muh. soyledı yanı benım de tam bılgım yok ama onada az buçuk katılıyorum.. benden bu kadar başka arkdaşlar goruşlerını bıldırsın...
-
CLK-J35 bunu yazdı:
Bak sana bişr şey soylım bızım bır arkadasın lafını sana soylım nedıyor bılıyon mu unı databaseleri öğrencıler tarafında hazırlanıyo bazı işinde iyi olan öğrenciler sitenin db kendılerı hazırlar yanı anlıycağın boş iş yaptığuın ulaşamazsın şifreleri dosyalarda ismi değişmiş bir şekılde saklanır yani uğraşmaların boş iş bunları bana bir bilgisayar muh. soyledı yanı benım de tam bılgım yok ama onada az buçuk katılıyorum.. benden bu kadar başka arkdaşlar goruşlerını bıldırsın...
adam şifrelemede nbahsetmiyor.
neden boş diyor.
işte fake onlar bizi gibi dallamların atlaması için.güvenlik önlemi olarak da kullanılır.yazdığın anda ban y emek gibi
-
canım kardeşim db içinde ne olur şifreler olur ok canım kardeşim bellı acemısın ama saygı duy ayrıca db içinde şifreler olur onlarda md5 halınde şifrelenir anlıycağın db boş çıkmasının nedenı başka dosya lar içinde saklanması tahmınımce hanı bıraz dosyaları araştır gerçı zannetmem bulamazsın bende bu işi 3-4 hafta once denemıştım dıcle.edu ve bazı yabancı sıtelerın adminlik gırışlerını buldum ama işime yaramadı bazı dosyalarını sıldım yazılı notları felan saklanıyordu gerçı ıng yok ama olsun butun dosyalarınınj hepsını sıldım canım sıkılmıştı açıkta vardı oğrencılere kıyağım olsun gerç.ı kıyak değil pc içinde mutlaka yedeklerını almışlardır aptal değillerdır.....
ic3 senı sevıyorum... gel msn konuşalım msn gelmıyorsun hiç
-
hoca fake diyorsun yazdığın zaman ban yersin falan diyorsun ama ben defalarca indirdim ama ban yemedim
bu işte başak bir ibnelik var
-
ahaha olay basit aslında adamlar web wiz ilk kurulum databaselerini bırakmışlar sonradan yeni database yolu yaratıp eskiyi silmeyi unutmuşlar hepsi bu ama ilk kurulum databaseinde admin şifresini değiştirmedilerse bu databaselerin içindeki admin hashleri hala işe yarayabilir denemek gerek....
-
değiştirmişler !!! boşuna uğraştık desene aq
-
la clk mısn nesin.flood yaptıgı için ovunen birisin.
kaldı ki veri tabanının içinde şifre oldugunu bilecek akla sahibim allaha şükür.
ben ifreleme dedim dikkat ettiysen.
ilk önce iyi oku