folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Memleket Kimin...‏

Bu Memleket Kimin...‏

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

ya böyle diyorsunuzda bunlar kamunun olsaydı;

ben 4.5 yıl öncesini çok iyi hatırlıyorum. telekom'a giderim saatlerce sıra bekle, adamın surat 1 karış, işimi halledemezler sallayıp dururlar, şikayet edecen bakan yok, internet hızlarını ve ücretlerini herkes biliyo, sabah 9 akşam 5 bu vakitlere uyduklarını görmezdim, araya kendi işlerini aldıklarını biliyorum... bu sadece telekom örneği

neden böyle oluyo? çünkü devlet. devletin malı deniz yemeyen keriz misali herkes işini düzgün yapmıyordu. şimdi geçen gittim telekoma tarifemi değiştirecem dedim. hiç sıra beklemeden! akşam eve geldim 2048 hızında bağlanıyordum...

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hangi memleket ?

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Yorum yok!.Doğru konuya ne denir.

https://t.me/pump_upp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek
    decameron bunu yazdı:
    -----------------------------
    memleketmi oda ne!
    aynen.

Dur be kadınnnn....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı:

ya böyle diyorsunuzda bunlar kamunun olsaydı;

ben 4.5 yıl öncesini çok iyi hatırlıyorum. telekom'a giderim saatlerce sıra bekle, adamın surat 1 karış, işimi halledemezler sallayıp dururlar, şikayet edecen bakan yok, internet hızlarını ve ücretlerini herkes biliyo, sabah 9 akşam 5 bu vakitlere uyduklarını görmezdim, araya kendi işlerini aldıklarını biliyorum... bu sadece telekom örneği

neden böyle oluyo? çünkü devlet. devletin malı deniz yemeyen keriz misali herkes işini düzgün yapmıyordu. şimdi geçen gittim telekoma tarifemi değiştirecem dedim. hiç sıra beklemeden! akşam eve geldim 2048 hızında bağlanıyordum...

ya üç gün sonra muhattap hiç bulamazsan ?

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    W-H-T
    W-H-T's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şimdi bukadarını yazmışsın kardeşim  bak şimdi sana bi kaç önerim var ve eskilere gidersen anlarsın

birincisi türkiye finasn kuveyt degil %100 türk ortaklarından oluşmaktadır %51 hissesi bursada teksilci birinindir . 

gelelim digerlerine türklerde olmasında kimde olursa olsun hangi tür adam  dogrudur şeytanlık düşünmez esnaflık yapan adam bilir .Bir yahudiyle işyapın birde türkle hangisi size daha önce paranızı öder veya hizmeti aglar.

batan ve hortumlanan bankalara patronları kimdi.ben bikaçtane söliim cavit çaglar (not bu adama merkes bankasının a.q adam)cem uzan(sizi yüksek faizle kandıran tek adam )  eti bank aklıma gelmio bikaçtanedaha var .

şimdi kamu hastanesi ile özel hastaneyi karşılaştıralım kardeşimin eline hergün pansuman yapılmasılasım devlet hastanesinde saatin 9 olmasına ragmen (8 de işbaşı) ki biz birde acile girdik kadının dedigi kahvaltı yapıyorum bi beşdakka beklermiisniz. bu devlet krumlarının çogunda hala var digerine gelelim özel hatane sadece 5 ytl ye sizi bekletmeden ve kırmadan işleminizi bitiriyor.

yazdıgın bütün firmalarda türklerin hisseleri bulunmaktadır. Biz nesaman kendi kendimizi sikmeyi bırakırsak ozaman bu firmalar geri döner .

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    vatan vatan da aksam olunca esrar satanda var kadin da.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunus_89
    yunus_89's avatar
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:

hocam,bunlar türklere ait bile olsa, sonuçta halkın olmuyor.1 kaç tane tekelle$mi$ i$ adamının oluyor ve onlarında ztn uluslar arası bağlantıları var.

Yani anlatmak istediğim, o i$ yerlerinin geliri TR halkı için harcanmıyorsa kime ait oldugu önemli değil hacı bilmem anlatabildim mi?

Ha bide $u var. Tabiki Türk birine ait olması önemlidir. Ama o sadece ülke için prestij sağlamaktan öteye gitmez. (ki$isel kanatime göre)

Doğru söylüyorsun ama devletin oluncada 100 kişi yeten işyeride 200 kişi çalıştırıyorlar onun bunun akrabası öyle olunca kar sağlanamıyor,memleketin başına dürüst birinin gelmesi lazım gelirin halk için harcanması için baştaki adam yamuk olunca parayı kendi götürüyor. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    bir özerk cumhuriyet var bu memlekette,memleketten içeri..

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

ayılar bile kıs uykusuna yatmadı bu yıl amk.bizim millet onlarca yıldır bi uyanmadı ya la.bu nasıl amk um uykusuymus boyyle.en sonunda kafayı bozacam amk.harbi diyorum zaten az kaldı tırlatmaya.asıl iş yapması gerekenler bacılarını kime satacaklarını dusunuyorlar asıl işlerini yapmıyorlar,ben napim burada amk.sadece daha cok calısmaktan baska bir sey elimden gelmiyor.içim yanıyo ama napim yani.artık oyun havası dinliyorum son seste amk :)

valla oldu olacak tümden kafayı bozalım ben daha fazla dayanamıcam bu vatanın elimizden gitmesine.delirdim hocaaa sövmüyorum.yoruldum söv söv amk.bunlar yorulmadı sat sat.Neyse adaam hadi hobaa :) 

copy
Toplam Hit: 3590 Toplam Mesaj: 22