Bu Mesaj Çok Can Yakar
-
TheGoFReT bunu yazdı:
-----------------------------
tamam modlara söyleyelim bu konuyu silsinler :D fazla deşifre olmasın bizde yaparız :P
-----------------------------anne napıyorsun kaç gündür aramadın genemi host parasını gönderemediniz. genemi resellerimiz olmayacak bizim.. hep bizimmi sitemiz hayyklenecek anne.
-
mobydick64 bu kızı bana ayarlasana (:
-
Cia bunu yazdı:
mobydick64 bu kızı bana ayarlasana (:
-----------------------------ama buda cepten millete mesaj çekenlerden bak .. kıskanç değilsen ayarlıyalım :)) her an parası kalmayabilir :))
-
Annesi ne is yapiyor acaba merak ettim :D
-
Bana da buna benzer bi mesaj gelmişti ama o '' ali dayı napıosun annem ler nasıl fln filan lı gibi bişeydi. ''msj geldikten sorna kızın biri aradı dayıcım nasılsın fln dedi. bnde yanlış no fln dedim sonra bi iki bişi dedi. kapattım. sonra bidaha aradı yinemi yanlış no ayakları yaptı sorna bu arada siz nerdensiniz fln dedi. izmir de öğrenciyiz paramız kalmadı gibi bişiler zırvaladı. bnde sn dayını aramaya devam et dedim. bnden umduklarını bulamayınca bidaha aramadılar.
-
POLECAT bunu yazdı:
-----------------------------Bana da buna benzer bi mesaj gelmişti ama o '' ali dayı napıosun annem ler nasıl fln filan lı gibi bişeydi. ''msj geldikten sorna kızın biri aradı dayıcım nasılsın fln dedi. bnde yanlış no fln dedim sonra bi iki bişi dedi. kapattım. sonra bidaha aradı yinemi yanlış no ayakları yaptı sorna bu arada siz nerdensiniz fln dedi. izmir de öğrenciyiz paramız kalmadı gibi bişiler zırvaladı. bnde sn dayını aramaya devam et dedim. bnden umduklarını bulamayınca bidaha aramadılar.
-----------------------------en iyisini yapmısın xD
-
Azıttılar iyice :)
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------bu karıyı düdüklemek istiyorum.
-----------------------------Yardım lazım mı :D
-
puhahaha yorumların hepsine yarıldım..herkes hatuna muhtac o arayan hatun E5 cıksın daha kolay + daha zevkli olur onun için :D:D...bu arada sms sana geldiyse tel. no.yu deşifre etsene hoca aveasa beleşe arar makara yaparız :D
-
darkness_izmir bunu yazdı:
puhahaha yorumların hepsine yarıldım..herkes hatuna muhtac o arayan hatun E5 cıksın daha kolay + daha zevkli olur onun için :D:D...bu arada sms sana geldiyse tel. no.yu deşifre etsene hoca aveasa beleşe arar makara yaparız :D
-----------------------------tel Numarası uygun zamanda deşifre edilecektir :)) bizi takip edin..