Bu Mesaj Çok Can Yakar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

TheGoFReT bunu yazdı:
    -----------------------------
    tamam modlara söyleyelim bu konuyu silsinler :D fazla deşifre olmasın bizde yaparız :P

anne napıyorsun kaç gündür aramadın genemi host parasını gönderemediniz. genemi resellerimiz olmayacak bizim.. hep bizimmi sitemiz hayyklenecek anne.

http://www.canisi.net/resim_resimleri/resimler/uzgun4.jpg

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    mobydick64 bu kızı bana ayarlasana (:

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    mobydick64 bu kızı bana ayarlasana (:

ama buda cepten millete mesaj çekenlerden bak .. kıskanç değilsen ayarlıyalım :)) her an parası kalmayabilir :))

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek
    Annesi ne is yapiyor acaba merak ettim :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

Bana da buna benzer bi mesaj gelmişti ama o '' ali dayı napıosun annem ler nasıl fln filan lı gibi bişeydi. ''msj geldikten sorna kızın biri aradı dayıcım nasılsın fln dedi. bnde yanlış no fln dedim sonra bi iki bişi dedi. kapattım. sonra bidaha aradı yinemi yanlış no ayakları yaptı sorna bu arada siz nerdensiniz fln dedi. izmir de öğrenciyiz paramız kalmadı gibi bişiler zırvaladı. bnde sn dayını aramaya devam et dedim. bnden umduklarını bulamayınca bidaha aramadılar.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_644
    emre_644's avatar
    Erkek

POLECAT bunu yazdı:

Bana da buna benzer bi mesaj gelmişti ama o '' ali dayı napıosun annem ler nasıl fln filan lı gibi bişeydi. ''msj geldikten sorna kızın biri aradı dayıcım nasılsın fln dedi. bnde yanlış no fln dedim sonra bi iki bişi dedi. kapattım. sonra bidaha aradı yinemi yanlış no ayakları yaptı sorna bu arada siz nerdensiniz fln dedi. izmir de öğrenciyiz paramız kalmadı gibi bişiler zırvaladı. bnde sn dayını aramaya devam et dedim. bnden umduklarını bulamayınca bidaha aramadılar.

en iyisini yapmısın  xD

Hangisi daha kötü, Cehennem mi, Hiçlik mi?...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Azıttılar iyice :)

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

flybatwin bunu yazdı:
     bu karıyı düdüklemek istiyorum.

Yardım lazım mı :D

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek
    puhahaha yorumların hepsine yarıldım..herkes hatuna muhtac o arayan hatun E5 cıksın daha kolay + daha zevkli olur onun için :D:D...bu arada sms sana geldiyse tel. no.yu deşifre etsene hoca aveasa beleşe arar makara yaparız :D

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

darkness_izmir bunu yazdı:
    puhahaha yorumların hepsine yarıldım..herkes hatuna muhtac o arayan hatun E5 cıksın daha kolay + daha zevkli olur onun için :D:D...bu arada sms sana geldiyse tel. no.yu deşifre etsene hoca aveasa beleşe arar makara yaparız :D

tel Numarası uygun zamanda deşifre edilecektir :)) bizi takip edin..

Toplam Hit: 6041 Toplam Mesaj: 43