Bu Mesaja İnanmayın! Kontörler Uçmasın :)
-
banada az önce 9 kişi gönderdi :) ben göndermedim gönderen şahıslarıda uyaracam ama msn'si açık değil :)
-
banada geldi 4 tane hiç s2lemedim bile
-
millet hemen yiyio sanırım böle seleri bana da geldi. "bu mesajı gönderene 20 kontör yolla anında 50 kontör kazan." tarzı bi mesaj olayı başlatııcam bende xD
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------
banada az önce 9 kişi gönderdi :) ben göndermedim gönderen şahıslarıda uyaracam ama msn'si açık değil :)
-----------------------------benim anlamadığım konu şu msjda yazan "TURKCELL'den 2. bahar kampanyası." tmm iyi güsel hoş da amk salaaaa (bana msjı atan kişi) mal aptal eksik kromozomlu insan dangalak benim hattım "AVEA" :S :| xD
-
banada geldi yaklasık bır saat once :D direkt sildim
-
birisi 5 mesaj atıp sınırsız mesaj hakkına geçmiş. mesaj atacak kimsesi olmayan dummuk böyle bişey sallamıştır birine dolana dolana yayılmış demek
-
ama bana msjı atan mal ı ben tanımıyorum ne no sunu biliyorum ne de başka bi bilgi :S
töbe yaa hala gülüyom adam avea ya TURKCELL in kampanyasını tanıtıyo yaa (olmayan kampanyayı) xD
-
İnanın bu msj bu gün bir arkadaşımada geldi. bende gelen numaradan işgillendim . arkadaşıma sktr et a.g dedim. aynen tabir bu.
-
facebook ta forward la bak noluyo görden sıkıldım şimdi de bu geldi...kusura bakmasın kimse ama ne salaklar var...
-
daha bu akşamüstü geldi benim arkadaşa. yemedik tabi :)
Toplam Hit: 7430 Toplam Mesaj: 35