Bu Mesajı Bilmem Kaç Kişiye Yolla Şeysinde Son Nokta !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek

Miillette mantık namına bişey kalmamış :S

west[at]tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Göt korkusunun ete kemiğe gelip bilgisayar başına oturmuş hali.Varlığının kendisi için neden bu kadar önemli olduğunu anlamıyorum herhalde kansere çara bulup,tüm dünyada ki sıkıntılara derman olucak ki.Yalan olduğu bariz olan bir hakâyeye bile kendi varlığına zeval getirmemesi için inanıp arkasında duruyor.Ulan bazı insanlar kendini neden bu kadar bi bok sanıyor hele ki aptallar daha bi bok sanıyor.Gerçek olsun o diğelim öl sende ne deyişecek.İnsanlık senin yokluğun ile ne kaybedicek.Aynı şey kene,kuş giribi,domuz gribi virüsleri içinde geçerli.Hiçbirinde önelem almadım aşı maşı olmadım o virüsler ölmediğimi görünce birden göt oldu.Aptalın hayatta kalma mücadelesinden tiksniyorum arkadaş.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

ya ben otopside ortaya çıkmasına koptum :D:D:D

la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

versiyon2 (aklıma gelen boş şeylerden birtanesi daha oluverdi)

antalyada g.tveren zillinin teki kendisine yollanan şeyi yollamadığı için birşey onu z.k.p kenara atmış.k ama aslında atmamış hatta z..memişte , polis olayı otopside çözmüş otopside ortaya cıkan şey elektrikli vibratörün elektirk kacırmasıymış , kız içine işeyince oda elektriği kacırıyor tabi sonrasında malumunuz üzre kız mort ..

senınde başına gelmemesini istiyorsan bunu kafana göre yolla işte anasını satiyim en az 9 olsun yoksa bişi gelip sana ayarı ceker 

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

demin bi videonun yorumlarını okuyim dedim 10 da 7 si bunlardan yazmış yuh ya

DOM..
Toplam Hit: 6816 Toplam Mesaj: 46