Bu Mesajı Bilmem Kaç Kişiye Yolla Şeysinde Son Nokta !
-
Miillette mantık namına bişey kalmamış :S
-
Göt korkusunun ete kemiğe gelip bilgisayar başına oturmuş hali.Varlığının kendisi için neden bu kadar önemli olduğunu anlamıyorum herhalde kansere çara bulup,tüm dünyada ki sıkıntılara derman olucak ki.Yalan olduğu bariz olan bir hakâyeye bile kendi varlığına zeval getirmemesi için inanıp arkasında duruyor.Ulan bazı insanlar kendini neden bu kadar bi bok sanıyor hele ki aptallar daha bi bok sanıyor.Gerçek olsun o diğelim öl sende ne deyişecek.İnsanlık senin yokluğun ile ne kaybedicek.Aynı şey kene,kuş giribi,domuz gribi virüsleri içinde geçerli.Hiçbirinde önelem almadım aşı maşı olmadım o virüsler ölmediğimi görünce birden göt oldu.Aptalın hayatta kalma mücadelesinden tiksniyorum arkadaş.
-
ya ben otopside ortaya çıkmasına koptum :D:D:D
-
versiyon2 (aklıma gelen boş şeylerden birtanesi daha oluverdi)
antalyada g.tveren zillinin teki kendisine yollanan şeyi yollamadığı için birşey onu z.k.p kenara atmış.k ama aslında atmamış hatta z..memişte , polis olayı otopside çözmüş otopside ortaya cıkan şey elektrikli vibratörün elektirk kacırmasıymış , kız içine işeyince oda elektriği kacırıyor tabi sonrasında malumunuz üzre kız mort ..
senınde başına gelmemesini istiyorsan bunu kafana göre yolla işte anasını satiyim en az 9 olsun yoksa bişi gelip sana ayarı ceker
-
demin bi videonun yorumlarını okuyim dedim 10 da 7 si bunlardan yazmış yuh ya