Bu Metinde Kaç F (Harfi) Var? Beyin Gücü
-
Arkadaşlar sitede aradım bulamadım bir çoğunuz görmüşsünüzdür bunu ama sadece bilmeyen ve sayan arkadaşlarımız koysun ben gerçekten tamamını buldum. bu yazıda ilk saydığınız geçerli arkadaşalr okuyup ilk seferde bulduğunuzu yazın Bilenelr lütfen ayzmasın.
Bu zeka testi Almanya'daki Daimler firması tarafından geliştirilmiş...
Aşağıdaki yazıda bulunan "F" harflerini sayın.....FINISHED FILES ARE THE RE-
SULT OF YEARS OF SCIENTIF-
IC STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARSDediğim gibi ilk cevaplarınız önemli kimse kendini kandırmasın. Cevapları bekliyorum arkadaşlarr
-
6 tane
-
6 deilmi la eer telafuzdan bahsediosan with wif die falajn okunuo ozaman deişir ama bunu turklere uygulamak sacma olur
-
6 tane :(
-
Her kişide birasda olsa ing. vardır die düşündüm. cvp 6 6 olarak bulamayan arkadaşlar ing. olan arkadaşlardır üzülmesinler :)
-
6 hacı daha önceden verildi :D
-
ben 3 bulduydumda sora anladım :D
-
Fistan hocam neyi anladım dedin ben anlamadım :) ama insan beyni OF lardaki F harflerini göremiyormuş demekki ben insan beyni taşımıyorum. Fakat şöylede bir durum varki yabancıların %98 i 3 yada 4 diyormuş.
-
ben nie 5 sayıyom :S
edit:taam okudum yukarıyı :) -
Xsharez bunu yazdı:
-----------------------------
Fistan hocam neyi anladım dedin ben anlamadım :) ama insan beyni OF lardaki F harflerini göremiyormuş demekki ben insan beyni taşımıyorum. Fakat şöylede bir durum varki yabancıların %98 i 3 yada 4 diyormuş.
-----------------------------yabancıların aq sana bişe olmasın :)
-
kokainman bunu yazdı:
ben nie 5 sayıyom :S
FINISHED FILES ARE THE RE-
EXPERIENCE OF YEARSabi ben demin hızlıca bidaha baktım 5 oldu. şu koyu olarak belirttiğim yeri görmemişim. belki sende onu görmemişsindir ve belki kardeşizdir :D
tüm F harflerini de belirtiyim :
FINISHED FILES ARE THE RE-
EXPERIENCE OF YEARS