Bu Modeme Bağlanılamıyor
-
gibisinden bir hata alıyorum. böyle bi durumda modeme res atmak lazım galiba ama benim bu modeme res atmam imkansız kaçak bağlanıyorum :D
başka bir çözümü yokmudur?
windows'un önerisi. bu ağa restart atın 10 sn sonra tekrar açın.
konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açtım
-
bi up edelim acelem var :S
-
wireless bağlantısından girmeyi deniyorsun sanırım . sinyal kalitesi nedir - kaçta ?
-
4 ila 3 arası hocam.
sorunun bende olduğunu sanmıyorum giren 3-4 kişi aynı şeyi yaşıyoruz
bi program vardı onla ağdan atmış olmasınlar??
-
up
-
modemin ip aralığı dolmuş olabilir.
-
watervay bunu yazdı
modemin ip aralığı dolmuş olabilir.
evet hocam ama artık ipneliğe mi veriyorlar da res atmıyorlar. onu bilmiycek kadar saflar mı anlam veremedim.
İP çakışması falan da oluyordu zaten .
-
yolda bedava herhangi birşey dağıttıklarını düşün, yüzlerce kişi sırada bekler. dağıtan da bir kişi :)
muhtemelen ip yüzünden. modeme bağlandığında admin peneline girmeye çalış belki orda da şifre yoktur. gir kendin bi şifre oluştur. günahı boynuna artık tutarsa :)
-
joe_black bunu yazdı
yolda bedava herhangi birşey dağıttıklarını düşün, yüzlerce kişi sırada bekler. dağıtan da bir kişi :)
muhtemelen ip yüzünden. modeme bağlandığında admin peneline girmeye çalış belki orda da şifre yoktur. gir kendin bi şifre oluştur. günahı boynuna artık tutarsa :)
mebin interneti hocam kabak başımıza patlar diye korkuyorum :D
-
c0nverse bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
ooo hocam o ağa bi kere bile bağlanıp googleı açabildiysen şükret. sınıfın kapısının üstünde 3 tane modem var daha bi kere bağlanıp googleı açamadım mk :S cepten dağıtıp giriyom anca :D
-
joe_black bunu yazdıc0nverse bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
ooo hocam o ağa bi kere bile bağlanıp googleı açabildiysen şükret. sınıfın kapısının üstünde 3 tane modem var daha bi kere bağlanıp googleı açamadım mk :S cepten dağıtıp giriyom anca :D
hocam 2mb ile indirme yapıoyrum o_0