Bu Monitör Alınır Mı?
-
pahalı bence müdür. ben bunun bir alt modelini 90 tlye almıştım (5-6 ay kadar önce).
şimdiki aklım olsa hdmi girişsiz monitöre 90 tl de vermez direk hdmi girişli alırdım. ama aldık bi kere :)
DadasAdam tarafından 09/Kas/14 09:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Alınır hocam normal fiyat.
Daha küçük ekranlıları 100 liradan satılıyor.
Senin baktığına 200 ve üstü fiyat çekenler var hatırladığım kadarıyla.
150 tl ye helalleşin. ( Sıfır monitör almayı düşünüyorsan 2 kat para vermelisin. Hdmi giriş diğer teknolojik özellikler şart değilse alınabilir )
-
AnaMuhalefet bunu yazdı
Alınır hocam normal fiyat.
Daha küçük ekranlıları 100 liradan satılıyor.
Senin baktığına 200 ve üstü fiyat çekenler var hatırladığım kadarıyla.
150 tl ye helalleşin. ( Sıfır monitör almayı düşünüyorsan 2 kat para vermelisin. Hdmi giriş diğer teknolojik özellikler şart değilse alınabilir )
Dün adamla konuştum monitör 2 senelik kullanılmış.Hiç bir ölü piksel falan sorunu yok diyor çok az gövdede çizik var diyor o da problem değil benim için.
Adam istersen benim evde kontrol edebilirsin dedi bakayım bi gidecem problemi falan var mı bakacam.
-
bende w2243s modeli var sanırım senin gösterdiğinin bi alt modeli..
sanırım alalı 5 6 yıl oldu.. ben memnunum...monitörün ayarlarından sağ alttaki on off tuşunun ışığınıda kapatabiliyorsun..
fakat arka fonu siyah yapıp fare imlecini sağa veya sola yaslayınca renklerde imlecin olduğu kısımlarda o hizadan diğer uca kadar daha açık bi siyah oluyor.. sebebi nedir bilmem fakat arada böyle yavşaklık yapıo bi sıkıntısı yok
kdv indirimi varken 280 liraya almıştım.. 0'ı
yunusdogan tarafından 09/Kas/14 17:14 tarihinde düzenlenmiştir -
ben 3 sene kullandım bu seriden 4.sene güç kartı cortladı.