Bu Mp3 Çalar Nasıl?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Güzel alet. Ben de bununla yeni nano arasında kararsız kaldım. Sony alırsan aletle ilgili yorumlarını yaz buraya. Hayırlı olsun....

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    SWAT bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119997034&CS_Category=_MP3_CALAR714&CS_Catalog=_MP3

senin alacagın makinayı 3 e katlar hemde aynı fiyat

abi aynı fiyat diil ben 220 ye alacam arada 80 lira fark war 

çocuktum,büyüdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek
    pardon etiket fiyarına bakmısım ben :D ama sen genedde ipod al 80 milyona icin degmez pisman olursun sonra..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

abi ipodun bundan farkı yokki 

eksiği war ipodun  şarjı 14 saat gidiomus :S bu bnm begendıgım 33 saatmi ne

çocuktum,büyüdüm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Olm alma çok pahalı sana özelden diycem bide o yönden bak kesin işine yarar şeyler diycem:) alma bunu hemen bi beni dinle de..

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saiLoRa
    saiLoRa's avatar
    Erkek
    gharghamel bunu yazdı:

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360656&CS_Category=_SBA_714_2319_648_1736&CS_Catalog=_MP3&T_Category=_MP3_CALAR714

arkadaslar  mp3 calar alıcam ,

bu mp3 nasıl sizce? ama alacagımın fiyatı 299 diil,ben burdaki sony magazasında peşin 220 milyona buldum 

sizce nası? 

o zaman bana uğramadan geçme Cawon al Canon değil Cawon :D Senayzır diyorlar kulaklık bir de arkadaş almış müthiş valla :D

ЅДGΘρД ҚΑζМ℮Я
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

hocam ben kullanıyom ipod 14 saatten fazla gidiyo gunde 3 saate yakın dinliyorum 1 hafta gidiyo nasıl kullandıgına baglı makinayla cok oynamazsan cok gider...İpod un tek kusuru var icine sarkı atmak biraz sıkıntı...Sen beni dinle ipod al ben aldıgım makinaya 300 lira saydım acaba cokmu verdim diye dusunuyodum makina elime gecince 500 isteseler onu bile veririm dedim..tasarımı cok guzel kullanımı kolay en onemlisi ses kalitesi muthiş ...iyi dusun genede sen bilirsin hangisini istiyosan onu al..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    hocam ipodların ses çıkış db lerini düşürmüşler diye biliyorum.. ama eğeröyle birşey yoksa ipod al ;) sorunsuz bi şekilde kullanırsın şarkıların kalitesini anlarsın...

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Moonchild
    Moonchild's avatar
    Erkek
    SWAT bunu yazdı:

hocam ben kullanıyom ipod 14 saatten fazla gidiyo gunde 3 saate yakın dinliyorum 1 hafta gidiyo nasıl kullandıgına baglı makinayla cok oynamazsan cok gider...İpod un tek kusuru var icine sarkı atmak biraz sıkıntı...Sen beni dinle ipod al ben aldıgım makinaya 300 lira saydım acaba cokmu verdim diye dusunuyodum makina elime gecince 500 isteseler onu bile veririm dedim..tasarımı cok guzel kullanımı kolay en onemlisi ses kalitesi muthiş ...iyi dusun genede sen bilirsin hangisini istiyosan onu al..

o bahsettigin sarkı atma sıkıntısı sony nin cogu modelinde var (sonic stage zımbırtısı)

ama mp3 file manager denen bi program sayesinde sürükle-bırak yöntemiyle atabiliyosun tabi en iisi direk atabilmek ama biraz kolaylaştırıyo yine de eger ihtiyacı olan varsa sony nin sitesinden indirebilir

edit : @ghargi

senin minton iyiydi onu kullansana :P

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkroasted
    Darkroasted's avatar
    Erkek
    Arkadaş Doğubank'tan aldı spot 50 kağıt çok temiz o parayı verme derim ben
Toplam Hit: 4098 Toplam Mesaj: 25