Bu Nasıl ? Asus N53SN-SZ013V Laptop
-
5400rpm olması dısında sorun yok asustan şaşma alabılırsın benım bu dedıgımın sebebıde hdd hızıyla sesıyle alakalı olması yoksa ıcın ferah olsun gule gule kullan sımdıden ama aynı paraya alırım dıyorsan asus n61jq sersısınden yada Lenovo y560A serısınden al. y560'ı A serısınden al kesınlıkle normal y560'ın led ekranında problemler var A surumunde gıderıldı o problem.
-
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------
5400rpm olması dısında sorun yok asustan şaşma alabılırsın benım bu dedıgımın sebebıde hdd hızıyla sesıyle alakalı olması yoksa ıcın ferah olsun gule gule kullan sımdıden ama aynı paraya alırım dıyorsan asus n61jq sersısınden yada Lenovo y560A serısınden al. y560'ı A serısınden al kesınlıkle normal y560'ın led ekranında problemler var A surumunde gıderıldı o problem.
-----------------------------ben buraya yazmadım da aldım aslında :) 024v modelini aldım bimeksten 1901tl ye. 2 farkı var su bahsettıgım ılk modelden hdd 640 degıl 500 ve ram 6gb degıl 4gb.
1 haftadır da kullanıyorum gayet ıyı kullanıslı bı model, baska bı forumda kullanıcıların bi kısmında touchpad cevresınde ve dış kaplamada elektrık kacagı oldugunu soylemıstı ama bende oyle bısey olmadı ve bununda topraksız prız kullanmadan kaynaklı oldugu anlasıldı.
ayrıca ekran kartının sureklı calısmak yerıne gerektıgınden calısması cok hosuma gıttı makıne ısınmıyo desem yerıdır(saatlerce oyun oynarsan başka tabi) 15.6'' ama 16'' bılgısayarla aynı kasa boyutuna sahip ferah bir klavyesi var ama kimileri begenmıyo tabi klavyesını, alıştıktan sonra bısey zor gelmıyo merak etmeyın.
ekran kartı gayet iyi(AC brotherhood,crysis2 falan filan cok basarılı performanslarda oynanıyor).
ses sıstemı de cok ıyı bı notebooktan alınması gereken ses verımı uzerıne oldukca basarılı (bang&olufsen)
ilerideki dusuncem de ssd ler ucuzlarsa ıyı bı ssd yada 7200 rpmlık bı hdd ve buna ek olarak 4 slot ram var nasılsa 2x2 daha eklerım ucuz yolunda baya gıder bu makına bana boylece :)
archair23 bunu yazdı:
uLtRaLoVeR bunu yazdı:
Arkadaşlar bunun rami nasıl yani 2+2+2 mi 4+2 mi sormak istediğim ilerde en fazla ne kadar artırabilirim ? Kaç slot var?
-----------------------------bn sn 07 aldım elime gelmedi iade edicem blki bilmiorum kargocu laptopu almam dedim kutusu açıldığı için önümde fırlattı arabaya. stoktada yok vatanın. sn modellerinde 4 tane ram slotu var i7 işlemci ile 16 gb ram takablirsin. i5 li modelde 4 slot var fakat 8 gb desteklio. 4 tane ram slotu var ama 53SN modeli ona göre
-----------------------------seni biliyorum hocam FD dan :) o durumda ben olsam vatan ı arardım dırekt yaptıklarını anlatırdım mağdur oldugumu belırtırdım. kaldı kı onemlı bısey ıcın acıl olarak aldıgını dusunsene tam geldı derken ıade edıyosun ve stokta yok :D vatanın bunun zararını karsılaması gerekırdı de burası Türkiye sanmıyorum oyle musterı yanlısı bı fırma olduklarını :)) -
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Atr%3Aofficial&q=asus+ekran+kart%C4%B1+sorunu&aq=f&aqi=g1&aql=&oq=
http://forum.donanimhaber.com/m_47526155/tm.htm
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Atr%3Aofficial&q=asus+laptop+pes+sorunu&aq=f&aqi=&aql=&oq=
Nvidia Optimus teknolojili notebook önermiyorum hocam, çok uğraşırsın, asus çok kaliteli ancak notebookları sorunlardan geçilmiyor maalesef, almadan önce iyi düşün oyunlarda problem yaşarsın, adam gibi oyun oynayamazsın, açamazsın, takılma yaşarsın, bizzat bu problemlerle çok uğraştım,
Ati ekranlı notebook alman tavsiyemdir, yeni nesil samsung notebooklar sağlam öneririm..