Bu Nasıl Bir Alettir
-
şarjınıda düşünmüşlerdir artık ya :S o aleti yapan- ki çok dehşet alet - bataryasınıda yapsın a.k :)
edit:şarjda sorun yaşarsın :))inceledim karşılaştırdım :)
-
299 ytl lik alete ömür boyu garanti vermezler fake bu site
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------uzaydan mı getirmişler bunu gormeden inanmam :|
edit : Sitesinde 299 YTL diyo fiyatına :|
-----------------------------
o diğer modeller sanırım :S -
13 mp kamerası olan bir telefonda kızıl ötesi yok :) konuşma süresi 4 saat :) bunlar haricinde diger özellikler güzel
-
ne farkeder isterse 23 mpx olsun :) İçine gerççek kalitesini vericek mercek koymuyorki mesela 640 X 480 lik resimi kendi içinde büyütüyor 1024 x 768 yapyır :) Herkezdesanıyor ki büyük resim çekiyor ama şu ki kalitenin aq yuyor o yüzden boşuna inanipta para vermeyin buna :) bundaki mantıkta aynı resmi sadece büyütüyor mercek dandik bişi (:
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------evet site fake modeli yazdım başka bi yerde çıkmadı
-
Sehabe bunu yazdı:
-----------------------------manhyak bunu yazdı:
-----------------------------evet site fake modeli yazdım başka bi yerde çıkmadı
----------------------------0-kesinlikle fake 13 megapizle ömür boyu garanti 229 adam mı kazıyolar
-
pixel kalitesine göre makine alınmaz. çok daha farklı şeyler var resim çekmek için. Ben sana SE k750 getireyim 2 mp ama çoğu 5-6-7 mp fotokamera bile onun gibi resim çekemez öyle diyim.
-
Prometheus bunu yazdı:
pixel kalitesine göre makine alınmaz. çok daha farklı şeyler var resim çekmek için. Ben sana SE k750 getireyim 2 mp ama çoğu 5-6-7 mp fotokamera bile onun gibi resim çekemez öyle diyim.
-----------------------------w810i ^^
babalar gibi foto cekio ...
-
eskiden zenit ve sonrasında yashica pro makinem vardı ne resimler çekerdim. şimdikiler megapixel olayı çıktı neye güveneceğimizi harbiden şaşırdık