Bu Nasıl Bir Hastalık [SS'li]
-
eyvallah hocalar sağolun teşekkürler.
şu bayram araya girmeseydi yarın ilk iş gidicektimde ondan dedim başına gelen eden var mı ? ne yapıyım diye.
hani cidden kan olsaydı şimdiye bitmişti.. o kadar sık ve çok akıyor anlamadım gitti.
acile neym gitsem bakarlarmı bilemedim ki.
acil burnu akan bi hasta geldi doktor bey 2 ameliyathaneye aldık filan
-
özel mesajlarına niye bakmıyorsun , bende yolladım cevap gelmedi . Olumlu yada olumsuz cevap ver, birine pm atıyoruz cevap yazmıyorlar s*kine takmıyorlar ya uyuz oluyorum.Biriktiriyonmu napıyon ?
-
sadece burun akıntısına bakıp bir şey söylemek doğru olmaz ama sinüzit olma ihtimali var.
elmacık kemiklerinin oraya bastırdığında bir dolgunluk, ya da başını önüne eğdiğinde artan bi baş ağrın varsa bu sinüzit lehinedir, ayrıca ağız kokusu da yapar. Antibiyotik tedavisiyle düzelir.
Kafanı bi yere çarptıysan, kafa travmalarından sonra da böyle burun akıntısı gibi, burundan beyin omurilik sıvısı(bos) gelme ihtimali de var
-
Abi biraz tasarruflu kullan o ne öyle bi damla silip yenisini mi koparıyosun :D
Kullanılır onlar daha :F Burnuna tıpa yapmayı deneyebilirsin bu arada, ben öyle yapıyorum çok akınca.
-
o ne olm naptın amk. :D
geçmiş olsun :/ -
pamuk tıka
-
s1kiyle burnu yer değiştirmiş :D
( amk yazarken bile kahkaha attım lan :D )
-
Kağıt havludan tıpa yap. Ağızdan nefes al ver yatabiliyorsan o şekilde yat hatta. Burun akması kadar sinir bozucu birşey daha yoktur herhalde.
Bide hastalık geçene kadar sonu gelmiyor akıntının devamlı akıyor burnun acayip gıcık birşey.
Geçmiş olsun bu arada.
-
en kısa zamanda mürüvvetini görmezsek ölürsün bu gidişle, bu ne la