Bu Nasıl Bir İş ? Karlımı Sizce ?
-
xxjokerxx bunu yazdı
kısaca dolandırıcılık...
-
aman hocam sakın diyeyim girme böyle bir sisteme. benim üniversiteden arkadaşlarda gitişti böyle birşeye hala para kazanmaya çalışıyorlar benide çağırdılar bir toplantıya adamlarla papaz olmuştum :D
-
Bu tip şeylere halen itibar edenler varmı yahu,
-
-
Dostum netWork Marketing adı üstünde kendi oluşturduğun bi grup kuruyosun, kurduğun ağ da kesinlikle 1, derece tanıdığın insanlardan (ilk dalgan) oluşuyor. neyse buraları geçelim kısaca normalde piyasada mudili olmayan, o tipte olmayan bazı ürünleri normalde ederi 5 ise 25 e dostlarına yakın arkadaşlarına satmak zorunda olacağın bi sistem.
etrafında hafif zengin insanlar varsa iyi para kazanırsın. fakat uzun uzun sistemi anlatsam net anlardın da, sistemin geleceği yok. yaklaşık olarak 2, yıl için sistem kendi kendini iflas ediyor. (işe başldıktan yaklaşık 2 3 yıl içinde artık para kazanamaz hale geliyosun)
eşin işe giridiken sonra üst kattaki necla ablaya, yan komşu ahmet abiye, bakkal osmana falan ürün satmaya çalışacak. hatta sana en baita satacak.
sözün özü uzak dursun. başta kazançlı gibi duruyo ama ( biraz argo olucak) aldığın para milletin ürün satmak için g.tünü yaladığına değmez.