Bu Nasıl Bir Reklamdır!
-
Zaten gündemdeki olaylar nedeni ile baya gergin günler yaşıyordum gezinirken gördüğüm bu reklam tuzu biberi oldu.Hangi mantıkla hazırlamış bu reklamı anlamak güç gerçekten.

-
reklam
http://www.internetajans.com/default.asp?nid=79492
bu sayfada görünüyor bir kaç kere yenileyin başka reklam çıkarsa mutlaka gelir.
-
Hocam belki google filan çok aranıyor diye elemanın aklına düşmüştür.Öyle olsa gerek,reklamı yapılan sitenin içeriği pkk ile ilgili değildir.
-
What..? Ben Bi Halt anlamadım Google Adsense Pkk Reklamımı Yapmaya Başlamış.?
Dipnot: Pardon Gözümün Önünde Gördüm, Pkk Videosunun Reklamını Paralı Olarak Yapıyo Hayret. :|
-
haberin etiketine göre reklam yapmış
-
bu reklam uzun süredir var adsensede.başka forumlarda şikayet edilmişdi ordan biliyorum.Galiba tag lara göre düzenlenmiş.bilinçli olarak yapıldığını sanmıyorum.
-
Bende adwords kullanıcısıyım.Bilinsiz bir şekilde reklam yayınlanmaz. Yada etiketlere göre kafasından reklam üretmez.
Sen anahtar kelimelerini yazarsın o kelimenin reklam metnini yazarsın adsense botu siteyi gezer anahtar kelimeni içeriyorsa reklamını çıkartır.
Adam pkk denen soysuz canilerin reklamını yapıyor resmen.
-
Yahu hocam sonuçta google türk değil.Yarın git dava aç istiyosan.Uyarılmış,düzeltmemiş adamlar.Ne yapalım.
-
Hojam yutupu kapatan google yi de kapatır.Sonuçta yutup googlenin.
-
Yandaki anketler dikkatimi çekti..
Sonuçlar daha vahim..
Tayyip cumhurbaşkanı Apo'da başbakan olsun mu?
EVET
395 % 51,17
HAYIR
347 % 44,95
KARARSIZIM
30 % 3,89
Toplam Oy Adeti: 772
-
buda diğeri
AKP hükümeti dağdan indirdiği teröristleri dil bildikleri için Güneydoğu'ya Polis yapsın mı? Kesinlikle EVET 158 % 49,53 Kesinlikle Hayır 144 % 45,14 vallahi Kararsız kaldım 17 % 5,33 Toplam Oy Adeti: 319