Bu Nasıl Bir Ressamdır
-
iyimiş(çok güzel çizilmişler gerçekten).. fakat bana bunlar çok zaman aldığından kötü geliyo... yani kalte/maliyet hesabı gibi zaman/maliyet, zaman çok fazla, fiyat uğraştığın kadar değil.. yada sadece uğraştığın zaman kadar..+sı yok..
he birde gerçekten ofis için bence daha iç açıcı bişey al hocam tuvaller daha iyi gidiyor iş yerlerine.. bunu foto zannederler pek bi önemi kalmaz..
bu adam kadar detayla uğraşsam gider farklı tarzlar bulurdum.. tabak çanak yerine daha sanatsal bişeysen sanat yapıyosun sonuçta.. göze hitap etmen çok önemli.. -
dehşete düştüm
-

Mali yazıcı numarasını girmemiş anlaşılsın diye..herif uyanık
-
AMpul bunu yazdı:
-----------------------------herif inci küpeli kız'ı orijinalinden daha iyi çizmiş ak.

aha da orijinali

-----------------------------orjinali daha iyi bence hakkını yememek lazım kafayı daha yuvarlak cizmis bide dikkat ettiysen
-
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------opusdei bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi bu adam bu resimleri fırça kullanarak mı yaptı ? inanması güç... Yalnız çok hoşuma gitti. Bikaçtane çizdirip ofise asmak lazım.. =)
-----------------------------
10Bin Euro ile 45Bin Euro,cuktan başlayan fiyatlar ile çiziyormuş,pazarlık ile 44Bin euro,ya çizdirirsin :))
-----------------------------Oooo çok pahalıymış. Zengin olsamda almam bu fiyata. Güzel olmasın güzel de o kadar parayı buna vermem :)
-
antivir-US bunu yazdı:
-----------------------------bu herifin çözünürlüğü kaç =)
-----------------------------cok saglam :D!
-
ugurben bunu yazdı:
-----------------------------antivir-US bunu yazdı:
-----------------------------bu herifin çözünürlüğü kaç =)
-----------------------------cok saglam :D!
----------------------------- -
yuhhh bu nasıl iştir
-
adam haklı, çizer. Helal
-
oha adama bak nasıl çizmiş