folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bu Nasıl Bir Şerefsizliktir, Ahlaksızlıktır...

Bu Nasıl Bir Şerefsizliktir, Ahlaksızlıktır...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:
    -----------------------------

cogu fake dir :)

avrupada su var , 18 yasina kadar ananin babanin himayesindesindir , ama 18 den sonra devlet seni ozgur sayiyor. demek istedigim avrupda da var bizdeki gibi evlatlarini siki sekilde terbiye eden.

sapiklik tabikide vardir avrupada . Turkiye'de de yokmu ?

kizina tecavuz eden avusturalyada da var , turkiyede de.

Ona bakarsaniz avrupada iki kuzenin evlenmesine kotu gozle bakilir , yani iki kardes evlenmis gibi. Ama bizde kuzenler evlenebiliyor. Yani oz amcasinin kizi , dayisinin kiziyla evlenebilen migdesi , akli bozuk o.c.'larida var. Benim dayimin kizi var mesela , ben ona nasil kadin gozuyle o gozle bakayim . Gerdek gecesi utanmiyormu o o.c.'lari . Beraber kardes gibi yasadigi biriyle iliskiye girmeye. Yani olmadi 1. dereceden bacisiylada girsin o kadar midesi kaldiriyorsa.

Bunlar arap kulturunun ( islam degil ) turk kulturune katkisi :S

Konudan ziyade; Kardeşim sen şimdi sadece olayı kendi açından değerlendiriyorsun. Yanı yaşta olup 23 24 yaşına kadar birbirlerini görmemiş kuzenler var. Hani illa beraber büyümüş olmalarına gerek yok. Belki olabilir. Gönül diyorum. Ota konar boka konar..

Bence daha iğrenç bir nokta var. Kuzen olan, kararsız kalmış bir kızın ve bir erkeğin seçimi ailelerine bırakıp, ailelerin miras dışarıya gitmesin diye bu iki kuzeni evlendirmesi asıl iğrenç bir durumdur. Hea biraz önce söylediklerimi ben yapabilir miyim? İmkansız. Her biri benim için benden büyükse (her biri en az 5 yaş büyük) abi abla, küçükse (en az 4 yaş var) kardeşim ve bacım olarak görürüm. Başka türlü bakabilmem söz konusu bile değil, olamaz öyle birşey. Bahsi geçen konuda toplumsal kriterler izin veriyorsa yapılabilecek birşey yoktur. Tabi görüşler aileden aileye değişiklik gösterebilir. Tabi toplumumuzda böyle kuzenlerin evlenmelerine pek sıcak bakmaz. Ama imkansız değildir. Örnekleri çok var.

Sadece bi imza..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

tolgasen bunu yazdı:

hocam 5.000 konudan 5.000imi fake yapma ya :S

edit: site adresini hatırlamıyorum

Evet kardeşim 5000 sitenin 5000 inide fake olabilir bir aralar bu işin içinde olan biri olarak konuşuyorum orda açıklamada karımın resimleri yazar diğer bir sitede ise kocasını aldatıp komşusunun kocasıyla diye bir başlık olabilir kanma böyle şeylere istiyorsan tadını çıkar, istemiyorsan hiç uğraşma.

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

PcK0 bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

cogu fake dir :)

avrupada su var , 18 yasina kadar ananin babanin himayesindesindir , ama 18 den sonra devlet seni ozgur sayiyor. demek istedigim avrupda da var bizdeki gibi evlatlarini siki sekilde terbiye eden.

sapiklik tabikide vardir avrupada . Turkiye'de de yokmu ?

kizina tecavuz eden avusturalyada da var , turkiyede de.

Ona bakarsaniz avrupada iki kuzenin evlenmesine kotu gozle bakilir , yani iki kardes evlenmis gibi. Ama bizde kuzenler evlenebiliyor. Yani oz amcasinin kizi , dayisinin kiziyla evlenebilen migdesi , akli bozuk o.c.'larida var. Benim dayimin kizi var mesela , ben ona nasil kadin gozuyle o gozle bakayim . Gerdek gecesi utanmiyormu o o.c.'lari . Beraber kardes gibi yasadigi biriyle iliskiye girmeye. Yani olmadi 1. dereceden bacisiylada girsin o kadar midesi kaldiriyorsa.

Bunlar arap kulturunun ( islam degil ) turk kulturune katkisi :S

Konudan ziyade; Kardeşim sen şimdi sadece olayı kendi açından değerlendiriyorsun. Yanı yaşta olup 23 24 yaşına kadar birbirlerini görmemiş kuzenler var. Hani illa beraber büyümüş olmalarına gerek yok. Belki olabilir. Gönül diyorum. Ota konar boka konar..

Bence daha iğrenç bir nokta var. Kuzen olan, kararsız kalmış bir kızın ve bir erkeğin seçimi ailelerine bırakıp, ailelerin miras dışarıya gitmesin diye bu iki kuzeni evlendirmesi asıl iğrenç bir durumdur. Hea biraz önce söylediklerimi ben yapabilir miyim? İmkansız. Her biri benim için benden büyükse (her biri en az 5 yaş büyük) abi abla, küçükse (en az 4 yaş var) kardeşim ve bacım olarak görürüm. Başka türlü bakabilmem söz konusu bile değil, olamaz öyle birşey. Bahsi geçen konuda toplumsal kriterler izin veriyorsa yapılabilecek birşey yoktur. Tabi görüşler aileden aileye değişiklik gösterebilir. Tabi toplumumuzda böyle kuzenlerin evlenmelerine pek sıcak bakmaz. Ama imkansız değildir. Örnekleri çok var.

kesinlikle katılıyorum üstad..

Yorumunu beğendim...

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

siteyi pm alayım.

DOM..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

google a yazın adult forum diye orda istemediginiz kadar karısının kızıının resimlerini paylaşan ibnelerle dolu..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

myblackworldweb bunu yazdı:

tolgasen bunu yazdı:

hocam 5.000 konudan 5.000imi fake yapma ya :S

hayda..

siteyi bi pm lesene hocam

link gömücen dimi çakaaaalll :)))) 

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

memleketinizi ii tanıyın işte beylerrr.. üzgününm.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

miğdem bulandı artık

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Sen yine resim görmüşsün. Camfrog denilen abazan yuvasında Türk odalarında bunları her gün görmek mümkün. Bir insanda nasıl bir şeref vardır ki karısını kızını kamera önünde milyonlara sunar? Sorsan senden benden daha erkek geçinirler. Adi herifler.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Daha 13 yaşındaki kıznın bekaretini satan ingiliz anneler var. Daha sonrada faişelik yaptırarak para kazanır kendi kızından.

Gerçekten iğrenç bir durum.

Toplam Hit: 4240 Toplam Mesaj: 22