folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Bu Nasıl Hesap Çalma Yöntemidir ?

Bu Nasıl Hesap Çalma Yöntemidir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Fake mail bunun gibi;

http://snnyk.com/fakemail/index.php

Ama çalışmıyor bu.Çalışan site bilen ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

yok artık 2015e ne kaldı be hocam

edit. hesap için ticket atmadım da deme hocam lütfen, şu şu tarih saatte şöyle şöyle yaparak çarptılar hesabımı. şu tarihte açmıştım hesabım şöyleydi böyleydi, mail adresim de çalındı filan dersin. o gün o saatte ip değişikliği görülür zaten, sorduklarına cevap verdin mi eğer düzgün bi oyun ekibi varsa hesabını geri alırsın

hsyN tarafından 28/Ara/14 23:34 tarihinde düzenlenmiştir

test 1 2
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek

Bence arkadaşa yeni yıla kadar geçerli bi madalya monte edilsin :)

hileli aktiviteli işler ahah hocam ya tamlamanin mina koymuşlar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

bu tarz olaylarda en dikkat edilecek husus linkleri tam okumak, geçen arkadaş dedi ya hacı steamden ekleyip steam hesaplarının linklerini atıyorlar sonra hesap gidiyor falan dedim olum öyle şeymi olur steamcommunity adresine tıklayınca hesabının gitmesi imkansız attığı linki bi at dedim, bastım linke ulan linke bakıyorum steamcommunity yazıyor ama bu site güvenli değil diye uyarı veriyor sonra biraz daha domaine dikkatli bakınca steamcommunity değil steamcumnunity yazıyormuş, dikkat etmek lazım böyle dalgalara

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Off bu yeniler...

Lan bunlari annem bile yapmior:-D knight oynuordu:-D nasi tongaya dusuonuz ya.tbtde kalmaya devam hocam her turlu dolandirilma yontemini ogrenirsin burda:-D

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

hocam kart bilgilerini versene tordan geçirelim bişeyler :D

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı

gönderdiği kart bilgilerini versene bişi deneyecem.

Olayı kısaca yazayım.

Oyunda adam para alamıyorum hata veriyo dedi. yardım istedi.

Bende tamam ekle skype'a yardım edicem dedim.

Ekledi konuştuk. Verdi kart bilgilerini. Kart No son kullanma tarihi ve CCV var elimde fakat isim soy isim yanlış olduğundan alamıyo

Yani aslında adam kendi kredi kartını verdi ama isim soy isim yanlış verdi bende alamadım.Sonra benim mail adresime adam eposta yolladı.

Hesabınızda hileli aktivite tespit ettik.Hesap blgilerini doğrulayın diye.

Bende başka hesabın bilgilerini yolladım o mail adresine.

O mail adreside adamın kendi maili. Yani hesabın bilgilerini adam yolladım.Aslında Siteden Daha para almaya çalışırken verdiği hata okadar boktanki Yani İsim soyisim yanlış filan demiyor. Direk şlem onaylanmadı diyor.

Bizde sanki bilgler doğru fakat başka bişeyden dolayı alınmıyor zannediyoruz.

Olay bu kadar basit. Aslında Ava giderken Avlanmak gibi bişey :)

valla buyuk cesaret,

adamin sana verdigi kart calinti kart olsaydi ve para aktarmis olsaydin ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    hsyN bunu yazdı

yok artık 2015e ne kaldı be hocam

edit. hesap için ticket atmadım da deme hocam lütfen, şu şu tarih saatte şöyle şöyle yaparak çarptılar hesabımı. şu tarihte açmıştım hesabım şöyleydi böyleydi, mail adresim de çalındı filan dersin. o gün o saatte ip değişikliği görülür zaten, sorduklarına cevap verdin mi eğer düzgün bi oyun ekibi varsa hesabını geri alırsın

Tabi canım onların hepsini yaptım. Oyuna ticket attım bu akşam saat 10 gibi mesaj atıcaklar.Oyun Amerika Serverlı o yüzden böyle gece geri dönüyolar.

IP değişikliklerindenden bahsettim. Yani charımı geri vermemeleri için tek sebeb. Sizin gibi akli dengesi bozuk oyuncuları istemiyoruz demesidir :)

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Kart bilgilerini isteyene PM olarak atarım ama Vanilla Card diye bişey 50$ Gift card diye buldum internetten.

Siteye bilgileri girincede böyle bi kart yok diyo. ama İşlemler sırasında CVV son kullanma tarihi ve kart Nosunda sıkıntı yok.

Edit: Ya bu devirde kaldımı böyle şeyler diyosunuz.

Mailde Yazan şey şöyle.

Gönderici                                   Konu                  

Games Campus       GamesCampus Account [ FINAL WARNING ]

Bunu görünce zaten "Aha benim chara bi bokluk olmuş" diyosun.

Sonra gönderen kısmına zaten bakmadan direk mesajı okuyunca. Aklına ne "Oyunun benden Şifremi İsteyeceği" nede başka bişey isteyeceği gelmiyor.

Direk Sazan gibi balıklama dalıyosun.

Bende çok char çaldım. Ama bu kadar prof değildim. Önce bi char buluyodum. Adamla muhabbet kurup FakeHile programı adı altında ID Şifresini kendi mailime gönderen programı veriyodum. Sonra char benim oluyodu.

GodKlaus tarafından 29/Ara/14 18:32 tarihinde düzenlenmiştir

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı

Kart bilgilerini isteyene PM olarak atarım ama Vanilla Card diye bişey 50$ Gift card diye buldum internetten.

Siteye bilgileri girincede böyle bi kart yok diyo. ama İşlemler sırasında CVV son kullanma tarihi ve kart Nosunda sıkıntı yok.

Edit: Ya bu devirde kaldımı böyle şeyler diyosunuz.

Mailde Yazan şey şöyle.

Gönderici                                   Konu                  

Games Campus       GamesCampus Account [ FINAL WARNING ]

Bunu görünce zaten "Aha benim chara bi bokluk olmuş" diyosun.

Sonra gönderen kısmına zaten bakmadan direk mesajı okuyunca. Aklına ne "Oyunun benden Şifremi İsteyeceği" nede başka bişey isteyeceği gelmiyor.

Direk Sazan gibi balıklama dalıyosun.

Bende çok char çaldım. Ama bu kadar prof değildim. Önce bi char buluyodum. Adamla muhabbet kurup FakeHile programı adı altında ID Şifresini kendi mailime gönderen programı veriyodum. Sonra char benim oluyodu.

konustukca batiyorsun hoca :))

sen kendi charina sahip cik, calması eksik kalsin :)

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
Toplam Hit: 4993 Toplam Mesaj: 34