folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Nasıl İş ? (Polis Kaçak Sigara Satıcısına Hiçbirşey Yapmıyor)

Bu Nasıl İş ? (Polis Kaçak Sigara Satıcısına Hiçbirşey Yapmıyor)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

M&M iç hocam bulgaristan sigarası. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Amerika'da içki yasağı olmuştıu 1919'da. Ne oldu peki ? Kaçakçılık aldı başını gitti, kaçakçılar deli paralar kazandı. Günümüz Türkiye'sine bakalım 9-10 liraya sigara. 3-4 lirası sigara gerisi vergi. Devlet vergilerin ucunu kaçırınca halkta kaçağa yönelir tıpkı benim gibi 3 liraya sigara alıyorum.

abi kaç tane kaçak sigara denediysem hepsi leş ya yeminlen  iğrenç neden öyle bilmiyorum merdiven altı üretimimi nedir ama içemiyorum winstondan geçiş yapacağım kaçak varmı ? 

yinew Winston'un kaçak olanını iç ben içiyorum gayet iyi. 

🥒
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Önemli olan onları satanları yakalamak değil, işportacı satıyor onu zaten, onları getirteni yakalamak. Mesela malatyada her yerde satılır ama son günlerde prestij dışında bi bok bulmak mümkün değil. Neden çünkü tüm sınırlar kapandı olaylar yüzünden son aylarda. 

Çok sıkılıyom
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Bu bahsettiğim askeri malzeme dükkanının sahibi BMW M4'e biniyor. Ne demek bunları yapan işportacı pek önemli değil ? Arabanın fiyatı 500.000 TL ! Bu kadar parayı bir arada gördünüz mü hiç ? Köşebaşı büfe sahibi kişiler değil bunlar. Kaçak sigaranın sınırdan geçip bütün doğuya dağıtılmasında adım adım rol oynayan kişiler.

Benim görüşüm: devlet devlet olsaydı en küçüğünden patronuna kadar eş zamanlı operasyonla bir gecede hepsinin işini bitirirdi. Bunun için yeterli personel ve ekipmanımız var.

İngiltere, Fransa, Almanya, Hollanda, İsveç, Norveç, İsviçre... gibi ülkelerde her sokakta, her köşe başında su satar gibi kaçak ürün satıldığını hayal edemiyorum. İşte bu yüzden yaşadığım ülkeden nefret ediyorum. Bu şerefsizleri şikayet edebileceğimiz bir makam bile yok. Sabahtan beri bir yolunu arıyorum çünkü gördüklerim bana rahatsızlık veriyor. Kaç gündür kafamdan atamıyorum. Böyle işin de böyle ülkenin de yönetimin de böyle polisin de amirin de emniyet müdürünün de ta amk !

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Amerika'da içki yasağı olmuştıu 1919'da. Ne oldu peki ? Kaçakçılık aldı başını gitti, kaçakçılar deli paralar kazandı. Günümüz Türkiye'sine bakalım 9-10 liraya sigara. 3-4 lirası sigara gerisi vergi. Devlet vergilerin ucunu kaçırınca halkta kaçağa yönelir tıpkı benim gibi 3 liraya sigara alıyorum.

abi kaç tane kaçak sigara denediysem hepsi leş ya yeminlen  iğrenç neden öyle bilmiyorum merdiven altı üretimimi nedir ama içemiyorum winstondan geçiş yapacağım kaçak varmı ? 

Hocam ırak'tan gelen parliament var, switzerland İsviçre malı olduğu yazıyor. O güzeldi. Ayrıca kaçak sigara ama artık pek bi ceza kesen yok. Bizim arkadaş esrar satan bi evi polise ihbar etti. Kimse gelmedi. Bu ülke maalesef böyle.

Ben hiç birşey bilmeden, İstanbul laleli de insan kaçakçısını sorarak buldum. Bi arkadaş soruyordu, kaça götürür diye. Esnafa sora sora bulduk düşünün artık. Polis bunları bilmiyor mu, bulamıyor mu? Bal gibi de biliyor. Uğraşmıyor ama.  

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mert_648 bunu yazdı
    DadasAdam bunu yazdı

Ne yapmalı ?

sende satmalısın.

bir arkadaşım gürcistandan getirtip sadece çevresindeki tanıdıklarına satıyordu (ankara)
    yani parası nereye gittiği belirsiz olan cinsten değil (en azından para doğrudan pkkya gitmiyor bunu biliyoruz)
    sonra olanlar oldu
    arkadaşın cep telefonu konuşmaları dinlemeye takılmış "abi sigara getir", "winston kaç para ?" v.s
    polis takip ediyor ve ansızın evinin önündeki arabasının etrafına doluşuyorlar ve sigaralar araçta açık zula, suç üstü yakalandı
    neredeyse hapise giriyordu sanırım 5 6 bin ödedi
    zor bela yırttı
    +
    ancak ankaranın heryeri kaçak sigara satan dükkanlar ile dolu ve kimse birşey yapmıyor
    kısaca kendi çapında para kazanmaya çalışan garibin üstüne çöktüler
    +
    daha sonra bu arkadaş kaçak sigara satmak için dükkan açtı ve kimse birşey yapmadı ama işler kesat gittiği için dükkanı kapattı
    demekki kaçak sigara satmak için dükkan açmak lazım :)

LhaNeT tarafından 07/Eyl/15 21:54 tarihinde düzenlenmiştir

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

alkol de olsa kaçak sağlam iyidi , hep sigara var. 

10 euro luk vodkayı  ( 33 tl )   75-85 tl ye alıoz.

20 bin tl lik arabayı 40 bin tl ye alıoz yeter gari. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tipki senin korktugun gibi korkuyor herifler.. polis ne yapsin sen kacak sigara satiyorsun diye iceri alacak, 1 saat gecmeden salivericekler, giren yine polise girecek..

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

alkol de olsa kaçak sağlam iyidi , hep sigara var. 

10 euro luk vodkayı  ( 33 tl )   75-85 tl ye alıoz.

20 bin tl lik arabayı 40 bin tl ye alıoz yeter gari. 

Alkolün şakası olmaz verirler kolonyayı alkol diye kör olursun.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 2622 Toplam Mesaj: 20
erzurum kaçak sigara polisin rezilliği