folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Bu Nasıl Mümkün ?... ;Bilimsel Bi Açıklaması War Mı ?..

Bu Nasıl Mümkün ?... ;Bilimsel Bi Açıklaması War Mı ?..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek
    Deney için araç ve gereçler:
    1.çeşme suyu
    2.sıcak su
    3.derin dondurucu
    4.kronometre
    Deneyin yapılışı :
    Buz kalıplarının bir tarafına çeşme suyu diğer tarafına sıcak su koyuyoruz daha sonra bu buzların normal şartlar altında ikisinide aynı derin dondurucuya atıyoruz veeeeeee belli bi süre bekle dikten sonra derin dondurucuyu açtığımızde bide ne görelim sıcak su diğerinde daha çabuk donmuş çeşme suyu hala su buz karışımı iken sıcak su koyduğumuz kalıp son derce buzumsu bil hal alıp kolanın içine atmaya uygun hale gelmiş tir bu durum nasıl oluyor yaw?..........

Boş sayfaya imza atmam!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    elbette mümkun, bilimsel açıklaması;
    sıcak su soğurken daha fazla su buharlaşacağından, yani kütle kaybı daha fazla olacağından daha çabuk soğur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek
    bravo be hocam teşşekkür ediyorum tüm brainiac izliyecileri ve ben seni kutluyoruz

Boş sayfaya imza atmam!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    la bnde bunu nerde gördüm diyodum sendemi brainac izleyicisisin çok manyaq bi program yaa :):)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek
    hocam manyaq ne kelime cinayet bi program ya hele mikrodalgafırınla yaptıkları mükemmel ya

Boş sayfaya imza atmam!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek
    30 dakika boyunca spor yapmak mı yoksa göğüsleri açık 2 taş kıza bakmak mı daha fazla kalori yaktırır?
    sonuç: spor yapan daha fazla efor sarfediyor.

en pis osuruk kokusunu hangi besin çıkartır? kuru fasulye mi, yumurta mı, brüksel lahanası mı, gazlı içecek mi?
    sonuç: brüksel lahanası en yüksek puanı alıyor.

Boş sayfaya imza atmam!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    yuhh mi,na kyimm..!!

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Athzai_khain demüşküne:
    elbette mümkun, bilimsel açıklaması;
    sıcak su soğurken daha fazla su buharlaşacağından, yani kütle kaybı daha fazla olacağından daha çabuk soğur
    --------------------------------------------------------------------------
    ...ve kaynamış suyun ki saf su denebilir donma noktası daha yüksektir

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    Braniac Team :D ehe guzel bende izledim ... ama benim en cok sewdiim her bolum sonunda hatunlar bisey patlatip puan weriyolar ya :D superrr

Nerede o eski günler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek
    noel baba +1

Boş sayfaya imza atmam!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek
    benim en çok beğendiğim 1 ay boyunca 3 kobayın herbirine ayrı ayrı havuç ıspanak ve kırmızı patlıcan yedirmeleri ve bir ay sonra renklerinin değişip değişmediğine bakmaları daha sonrada havuç yiyen kıza karanlık bir odada görme testi ve ıspanak yiyen adamada güç testi yapmaları da cabası ve ikisde fos çıktı ne havuş gece körlüğüne ii gelio nede ıspanak güçlendirio

Boş sayfaya imza atmam!
Toplam Hit: 2244 Toplam Mesaj: 16