Bu Nasıl Mümkün ?... ;Bilimsel Bi Açıklaması War Mı ?..
-
Deney için araç ve gereçler:
1.çeşme suyu
2.sıcak su
3.derin dondurucu
4.kronometre
Deneyin yapılışı :
Buz kalıplarının bir tarafına çeşme suyu diğer tarafına sıcak su koyuyoruz daha sonra bu buzların normal şartlar altında ikisinide aynı derin dondurucuya atıyoruz veeeeeee belli bi süre bekle dikten sonra derin dondurucuyu açtığımızde bide ne görelim sıcak su diğerinde daha çabuk donmuş çeşme suyu hala su buz karışımı iken sıcak su koyduğumuz kalıp son derce buzumsu bil hal alıp kolanın içine atmaya uygun hale gelmiş tir bu durum nasıl oluyor yaw?..........
-
elbette mümkun, bilimsel açıklaması;
sıcak su soğurken daha fazla su buharlaşacağından, yani kütle kaybı daha fazla olacağından daha çabuk soğur -
bravo be hocam teşşekkür ediyorum tüm brainiac izliyecileri ve ben seni kutluyoruz
-
la bnde bunu nerde gördüm diyodum sendemi brainac izleyicisisin çok manyaq bi program yaa :):)
-
hocam manyaq ne kelime cinayet bi program ya hele mikrodalgafırınla yaptıkları mükemmel ya
-
30 dakika boyunca spor yapmak mı yoksa göğüsleri açık 2 taş kıza bakmak mı daha fazla kalori yaktırır?
sonuç: spor yapan daha fazla efor sarfediyor.
en pis osuruk kokusunu hangi besin çıkartır? kuru fasulye mi, yumurta mı, brüksel lahanası mı, gazlı içecek mi?
sonuç: brüksel lahanası en yüksek puanı alıyor.
-
yuhh mi,na kyimm..!!
-
Athzai_khain demüşküne:
elbette mümkun, bilimsel açıklaması;
sıcak su soğurken daha fazla su buharlaşacağından, yani kütle kaybı daha fazla olacağından daha çabuk soğur
--------------------------------------------------------------------------
...ve kaynamış suyun ki saf su denebilir donma noktası daha yüksektir
-
Braniac Team :D ehe guzel bende izledim ... ama benim en cok sewdiim her bolum sonunda hatunlar bisey patlatip puan weriyolar ya :D superrr
-
noel baba +1
-
benim en çok beğendiğim 1 ay boyunca 3 kobayın herbirine ayrı ayrı havuç ıspanak ve kırmızı patlıcan yedirmeleri ve bir ay sonra renklerinin değişip değişmediğine bakmaları daha sonrada havuç yiyen kıza karanlık bir odada görme testi ve ıspanak yiyen adamada güç testi yapmaları da cabası ve ikisde fos çıktı ne havuş gece körlüğüne ii gelio nede ıspanak güçlendirio
Toplam Hit: 2244 Toplam Mesaj: 16