Bu Nasil Oluyor Ya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Peki o zaman soyle birsey sorayım.. bırısı benım arkadas listemde yok buddy listemde yok.. ben o kısının ana sayfasına uygulama uzerınden yazı lınk gonderebılırmıyım ? Bana göre cevabı hayir!

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

bu ekşin men hızlı çıktı bende şimdi tbt'den birinin marifeti diyemi girdim bu konuyu gördüm :D

facebook okeyle uğraşan bi mürid vardı aklıma o geldi

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gzx bunu yazdı:
    -----------------------------

bu ekşin men hızlı çıktı bende şimdi tbt'den birinin marifeti diyemi girdim bu konuyu gördüm :D

Hocam ıyıkı bunu yaptın kendımı deli gibi hissettim amk biran icin .. var dıyorum bı gariplik millet gelmiş bana uygulamayı kaldır dıyor .. bu adamlar nasıl oluyorda uygulamalardan Millete mesaj gonderıyor ana sayfasında.. nasıl bi acikdir bu.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

h2run bunu yazdı:

Gzx bunu yazdı:

Hocam ıyıkı bunu yaptın kendımı deli gibi hissettim amk biran icin .. var dıyorum bı gariplik millet gelmiş bana uygulamayı kaldır dıyor .. bu adamlar nasıl oluyorda uygulamalardan Millete mesaj gonderıyor ana sayfasında.. nasıl bi acikdir bu.

amcan her uygulamadan post atıyor :D

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hadı canım cıddı olamazsın :D:D anladık o kadarını nasıl yaptını merak ettım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

up, yokmu bu konu hakkında bilgisi olan kımse?

Toplam Hit: 2446 Toplam Mesaj: 17