Bu Nasıl Yapılır?
-
ahaha nasıl yapılır anlatayım, benden başka anlatabilecek adam çıkmaz cunku sana:)
once windows98 de acilan folderlarin solundaki bulut resmini calarsin
sonra mspainti acar sola koyar, horizantal cevirip saga koyar ustune de resmini koyarsin
(biliyorum rezilim ama o resmi 10 sene once bu sekilde yaptım, simdi iyi fotosop kullaniom ama tasarımcı sayılmazdım 10 sene once :) )
-
3mr3 bunu yazdı:
-----------------------------
NighT-7 bunu yazdı:
o fotoşop değil. o holünün nuru :D
şıh hazretlerinin nuru fotoya yansımış be :) yarıldım amk
-----------------------------Arkaaşım şıh derken ne demek istedin. Lütfen şıh kelimesini kullanırken biraz daha dikkatli olalım allahın dostları o büyük zaatları isimlerini farklı mekanlarda farklı konulara oyuncak etmeyeleim lütfen .Öle her insana yakıştırmayalım Şıh Kelimesini
Saygılar sevgiler.
-
Bari karizmayı cizdirme, fotoshop paint shop fln kullandım de :asşlkaşlskjdaslkjdasldkjaskdjsad
-
Hacı herseyi dine yorumlayıp deme burda aq. Adamlar dassagına diyo hem burası tarikat ve tarikatın şeyhi olur hölüde bizim şeyhimiz :) Ayrıyetten Hölüde ALLAH ın dostu :)
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------Hacı herseyi dine yorumlayıp deme burda aq. Adamlar dassagına diyo hem burası tarikat ve tarikatın şeyhi olur hölüde bizim şeyhimiz :) Ayrıyetten Hölüde ALLAH ın dostu :)
-----------------------------Bilmem ALLAH bilir...
-
By-Alper:
Hacım ben de allah dostuyum, bi düşmanlığım yok en azından...
Şeyh olmak için Halifeden imzalı kağıt mı gerekiyor? müridi olan şeyhtir. -
o birrrrrrrrr şeyhhhh
o bir ehli tarikatın lideriiiiiiiiiiiii holiyyy :D
şeyhtir o bea şeyhh :D
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------By-Alper:
Hacım ben de allah dostuyum, bi düşmanlığım yok en azından...
Şeyh olmak için Halifeden imzalı kağıt mı gerekiyor? müridi olan şeyhtir.
-----------------------------bu sorunla bende karşılaşıyom :S bizde böyle. Bizim okulda başlattım bi tarikat işi. şeyh filan diyolar bana. mürid-şeyh ilişikisi var bizde. bunları duyan tırsıyo. tip itp bakıyo. kimiside diyo günah alıyosunuz, ben daha demiycem cart curt aq. tarikat kurduk mürdi var şeyh var okadar aq. şimdi kafir mi olduk
######
HolyOne
ahaha nasıl yapılır anlatayım, benden başka anlatabilecek adam çıkmaz cunku sana:)once windows98 de acilan folderlarin solundaki bulut resmini calarsin
sonra mspainti acar sola koyar, horizantal cevirip saga koyar ustune de resmini koyarsin
(biliyorum rezilim ama o resmi 10 sene once bu sekilde yaptım, simdi iyi fotosop kullaniom ama tasarımcı sayılmazdım 10 sene once :)
-------
:D:D nıhahaha :)
#####
renegadealien
Bari karizmayı cizdirme, fotoshop paint shop fln kullandım de :asşlkaşlskjdaslkjdasldkjaskdjsad
--------------:D
-
renegadealien bunu yazdı:
NighT-7 bunu yazdı:
o fotoşop değil. o holünün nuru :D
muah :)
-----------------------------ak ne nurmus be :D win98 in cok iyi nuru varmis D: