Bu Ne Biçim Kargo Ya "Ptt"
-
Akadaşlar cuma kargo yollattım 400 km mesafeye bugün hala teslim edilmedi aradım yarın olur diyolar 1 haftada kargomu teslim edilir anlamadım şikayet içi aradım anca felan gibi konuştu kadın sinir etti beni
-
hocam bu ptt kargo çok sorunlu, benim paketi de alakası olmayan bir adama teslim etmişler
yapacağın şudur
ptt kargo ankaraya merkeze şikayet maili yazacaksın müdürlüğe, kargo numarasını da belirt, daha sonra sorun yaşadığın şubeye güzel bir ayar çekiyorlar...
-
bende ceyhandan almıştım (: seyhandayım arada 1 saatlik yol var resmen :d
edit : ayrıca ucuz etin suyu kara olurmus (:
-
Ankaradan bende istanbula bi belgeyi hızlı olsun diye içindeki 2-3 aparatla kargolamıştım. tam 2.5 Haftada gitti. Arkadaşla az daha aram acılacaktı.
Bir daha ptt kargomu. Allah yazdıysa bozsun...
-
Diğer kargolar varken neden PTT?
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bu ptt kargo çok sorunlu, benim paketi de alakası olmayan bir adama teslim etmişler
yapacağın şudur
ptt kargo ankaraya merkeze şikayet maili yazacaksın müdürlüğe, kargo numarasını da belirt, daha sonra sorun yaşadığın şubeye güzel bir ayar çekiyorlar...
-----------------------------bunu bildiğim iyi oldu :D
-
Dark_Elf bunu yazdı:
-----------------------------
Diğer kargolar varken neden PTT?
-----------------------------Uçuz oldugu içindir
-
Ben denemedim ama bi anlık gaflete düşer yollarım dedm yollamadan önce öğrenim istedim
-
ptt kargo normaldir hoca
kargon 7/24 taşınmıyor saat 17 den sonra mesai bitince kargon hareket etmez :) devlet olunca böyle
yurtiçi dün farklı illere gönderdiğim ve gelen 2 kargonun şub.elerini karıştırdı :) olunca oluyor
-
sivastan istanbula 52 kg yükü 2 günde getirdiler, gayet iyi bir süreydi :)
-
Ben gayet memnunum, en gec 2 gun sonra ulasti kargom hep. 500 km mesafe var minimum. 3-4 defa kullandim, gayet hesapli ve uygun.. Ups denen firma neredeyse 30 liraya gonderecekken ptt 6 kusur lira almisti ayni paketten, 2 gun sonunda da gidecegi yere ulasti. Sanirim cok makul bir sebep ptt kullanmak icin :)
*Kampuste sadece ptt ve ups var, diger firmalar hakkinda bir yorumda bulunmuyorum.. Ama ptt forever :D