Bu Ne Demektir? Savcılıktan Gelen Mektup
-
soruşturma evrakı incelendi müstekinin başvurusu üzere girişilen tahkikat sonucunda topllanan deil bilgi ve belgelerden soyut iidia dışında, şüphelilerin iyüklenen suçu işlediği gösterir dava açmaya yeter kanıt ve emare bulunmadığı anlaşılmıştır açıklanan nedenlerle şüpheliler hakkında yüklenen suçtan kamu adına kavuşturma yapılmasına yer oomadığına karar örneğinin ifadesi alınan şüpheliye tebliğine tebliğ tasrihinde itibaren 15 gün içide yalova ağır ceza mahkemesinde itiraz hakkı bulunduğuna CMK nın 172 ve devamı maddeleri uyarınca karar verildi 0970372009
benim 2 yıl önce verilmiş dilekçem vardı telefonum çalınmıştı.
bir de sim kartı verdiğim arkadaşlardan biri çalıntı telefonla tek bir görüşme yapmış onun da ifadesini vermiştim.
şimdi anlamadım bu gelen ne ifade ediyo.
yardımcı olabilir misiniz?
teşekkürler.
-
tahliye
-
Kovuşturmaya Yer Olmadığına Dair Karardır bu..
Belge elindeyse,incelersen, "KAMU ADINA TAKİBATA MAHAL" olmadığına ibaresi de olabilir içinde..
Öz Türkçesi,kamu davası açmaya yeterli deliller bulunmuyor,ancak dilersen itiraz edebilirsin.
-
Alper hocam ne tahliyesi yahu,hüküm verilmemiş ki tahliye olsun..
Kovuşturmaya mahal olmadığı belirtilmiş : )
-
yeni benim tel çalındı ama güme gitti demek :-/
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
yeni benim tel çalındı ama güme gitti demek :-/
-----------------------------aynen soruşturma açmaya gerek gormedik bulamadık telefonunu demek
-
Hocam,iddianı delillerle ispat edemedikten sonra Savcılığın yapacağı bir şey yok..
Sana gelen Kovuşturmaya Mahal Olmadığına dair kararın bir benzeri ben de mevcut şu an..
Geçen sene ev arkadaşımın telefonu çalındı,Savcı Bey'in yanına gittik,hukukta olduğumuzu öğrenince ilgi gösterdi,yardımcı oldu,ancak delil yoksa,delil uyduracak değil ya adam..
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Hocam,iddianı delillerle ispat edemedikten sonra Savcılığın yapacağı bir şey yok..
Sana gelen Kovuşturmaya Mahal Olmadığına dair kararın bir benzeri ben de mevcut şu an..
Geçen sene ev arkadaşımın telefonu çalındı,Savcı Bey'in yanına gittik,hukukta olduğumuzu öğrenince ilgi gösterdi,yardımcı oldu,ancak delil yoksa,delil uyduracak değil ya adam..
-----------------------------ama delilleri onun bulması gerekmiyomu hocam telefon calındı gitti ben nerden bulucamki delilmi toplayacagım ben ben delilleri bulduktan sonra savcıya ne gerek var
-
üstüne 1 bardak su iç demek ayrıca
-
@Arlong Hocam: Savcı Bey İletişim Daire Başkanlığına bir dilekçe yazıyor,başka bir sim karta takıldığında teknik takip yapılması için,Emniyete bildiriliyor,mağdurun iddia ettiği deliller inceleniyor,ama sonuç çıkmamış..
Yoksa,kamu davalarında,tabi ki soruşturmayı Savcılık Re'sen yürütür..Ancak deliller yeterli görülmemiş,onu demek istedim..
-
hocam o değil de bana elalemin telefonunun şeysi geliyo sen mi çaldın diye, benim telden eser yok ona bozuldum.
biri görüşmemiş de izini bulamamışlar herhalde.
kimim çaldığını biliyorum da ispat edemem. bana kinine çaldı attı bi yere demek.
teşekkürler