Bu Ne Pskopat Bi Şarkıdır Yahu
-
Blackjack bunu yazdı:
-----------------------------
İki kere dinledim hiç bir halta benzemiyor zaman kaybı.Sadece,baştakı kısık sesle birşeyler fısıldayan lavuğun boğazıana kasatura saplama isteği uyandırdı bende.
aynen +10101541314534321 -
severim bu şarkıyı elemanın seside güzel :)
ama sayarken 31 i atlıyo gibim sanki nedense artk (=
@irwa imzandakinin sahibinin albümünün :) içinde kelebek diye bi şarkısı var oda iyidir .)
-
CellyM bunu yazdı:
severim bu şarkıyı elemanın seside güzel :)
ama sayarken 31 i atlıyo gibim sanki nedense artk (=
@irwa imzandakinin sahibinin albümünün :) içinde kelebek diye bi şarkısı var oda iyidir .)
-----------------------------ona laf yok zate bitiorum o herife ben ,)) ama hatırlattın saol dinliom hemen
-
güzelmis ama cok fazla abartmissiniz ;)
-
süper ya
-
Hocalar bu hannibalgan ( fatih abi ) sakınnn dinle dedğini dinlemeyin yap dedğini yapmayın bok yoluna gidersiniz söliyim :) adamın piskopat olduğu bazı kurumlarca onaylanmış.. :) emo düşmanıdır :) tiky düşmanıdır :) görürse mesir macunu yer dalar :) En komiğide hazır çorbaya kedi kusmuğu dedi 2 gündür durup durup gülüyorum :)
-
Dehşet-ül Wahşet !
-
ben hala bu şarkıyı dinliorum :S
ya bağımlılık desem deil bu şarkı tekrarlarken uyumuşum sabah elim ayağım titriodu rüyamda wurdular beni hemde 5 yaşında welet :S
-
http://www.rubidik.com/video/31962/dj-cambaz-deniz-toprakhazan-nedir
bu hafta surekli saat 7,30 da bu parcayı calan sofore sinirim ve bu dj yinde söyleyen kızında yaptıkları eserinde icine tukiriyim.
söylermisin hazan nedir yaparak dusermiş yere bir birmiş usul usul gonlume girmiş..hadi be
-
kaygusuz bunu yazdı:
http://www.rubidik.com/video/31962/dj-cambaz-deniz-toprakhazan-nedir
bu hafta surekli saat 7,30 da bu parcayı calan sofore sinirim ve bu dj yinde söyleyen kızında yaptıkları eserinde icine tukiriyim.
söylermisin hazan nedir yaparak dusermiş yere bir birmiş usul usul gonlume girmiş..hadi be
ay kusucam bu ne bee ayyyyy kurcak cümle bulamıorum bööö