Bu Ne Tip Bir Lcd ?
-
http://imagesturk.net/images/2014/04/30/10172740_10203823524613061_5987526909089423735_n.jpg
Kirdim degistircem ama once bulmam lazm
-
Bu sekilde anlasmaz hocam tipine bakarak, sağında solunda bjryerinde Kodları vardır onun ya onu yaz buraya ya da bulduğun kodu google'dan arat bulursun direk marka Model.
Çokk büyük iht TFT LCD ama coz değeri ne onu bulmak için o kodlar lazım :)
800x480 olabilir veya 320x240 tahmin :P
-
Yazmiyor bir bok
-
Grafik lcd sanrm
-
Diyelim ki grafik lcd aynisini nasil bulurum nasil yaptirirm
-
Bu kart sadece lcd görüntü vermek için mi?
-
Karbondioksit sensoru bu ekrana da degerler geliyor
-
Allah allah garip, numara kod filan olması lazım normalde. Kartın üzerinde ekran bağlantısının yanında numaralar fln olur onlar damı yok ?
Dostum dx, aliexpress gibi sitelerde bulabilirsin gibi geliyor bana, veya bulunduğun şehre göre vardır belki bakıp hangi ekranın uygun olduğunu bilen. Şimdi bilmeden netten alırsın uygun olmaz sonra bekle yine 1 ay daha fln. Oralarda varmıdır sorabileceğin biri?
-
Abi yok yurtdisindan geliyor cihaz
-
pek bulabileceğini sanmıyorum, bazı şeyler özel üretim olabiliyor ama sen yine de bacak bağlantılarının net bir fotosunu yollasana, bi ihtimal belki standart bir ekrandır. kafadan bi şema çıkarabilir misin, bacak bağlantılarına bakarak ne olduğunu veya ne uydurulabileceğini çözmeye çalışayım.
Ayrıca bunun çalışırken çekilmiş bir fotosunu, ya da ne bileyim bişeyini ver bakalım ekrean grafik mi yoksa 7 segment mi, ne boksa belki bişeyler uydurulabilir...
-
LCD ekranı çıkarıp, pin sayısını öğrendikten sonra, ya da fotoğraflarını iyice çektikten sonra çin sitelerinden bulabilirsin diye düşünüyorum. Ölçüsünü de al.
Örneğin;