Bu Ne Ya? Hem De Dandik Bir Kartonla...
-
Sonunda merakıma yenilip, en yakın kırtasiyeye gittim ve büyükçe boyutlarda, videoda kullanılan kartonla benzer bir karton aldım ve o şeyi yaptım.
* Kalın karton kullanın.
* Yaparken kesinlikle selo banttan esirgemeyin. Yoksa 2. günde dağılıyor o şeyin üçgenleri. Mümkünse video'da bant çektiği yerleri siz iki üç kat bant harcayarak kendi modelinizde uygulayın.
* Yaptıktan sonra ilk elinize alışınızda hareketleri videodaki gibi yapmaya çalışmayın. Öncelikle bütün oluşabilecek varyasyonlara tek tek gözünüzü alıştırın. Sonrasında coşabilirsiniz ^^
-
videonun yanında bu vide o vardı , adamdaki dile bakın , birde surata lastik gibi adam
http://www.metacafe.com/watch/1382703/longest_tongue_in_the_world/?cd=dcd2ed803867691a5545e5ad983d43100050000861718basic
-
yapmak lazım saoğlasın
-
yarın en yakın bi kırtasiyeden onun gibi bi karton alıp ben de denicem çok merak ettim :D
-
ilkokulda is egitimi derslerinde bu tip seyler yapmamızı isteyen sinirlimi sinirlimi hocamızdan is egitimi derslerinin oldugu gün okula gitmedigimden dolayı yedigim dayagı hatırladım.