Bu Nedir ? ( DJ Hero Game )
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------
kaçakcı muritler Destek pls 250 euro tutuyor :)
-----------------------------kendini tut alma diyorum xD gerçekten öle şaşalı birşey deil + ne olursa olsun gümrük türkiye de büyük sorun
asdasda makine olmasa download et diyecem :D
-----------------------------ya bu pc de çalışmazmı Sadece aleti alsam :)) oyunu kursam :)
-----------------------------yok hacı xD onun özelli o zaten 3 kurusluk plastik xD
-
yok hocam ben bu oyunu istiyom :))) kafaya taktım adamı yerinden hoplatıyor oyun
-
adam burda konsol u pc ye baglamış :S ya anlayan yokmu bundan
http://www.youtube.com/watch?v=oa40dv6TmvY&feature=related
-
ps2 yazıor bazı yerlerde ama kendin araştır biraz xD pc de çalışır ama kendi sitesinde satılan yerlerde sadece
PS3 XBOX ve WII yazıor belki sadece monitörünü kullanıodur ne bilim xD
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------ps2 yazıor bazı yerlerde ama kendin araştır biraz xD pc de çalışır ama kendi sitesinde satılan yerlerde sadece
PS3 XBOX ve WII yazıor belki sadece monitörünü kullanıodur ne bilim xD
-----------------------------araştırıyom ,Zaten :) girmedigim site kalmadı izlemedigim video kalmadı hatta bu konunun basında nobet tutucam mutlaka bu zavazingo dan anlayan birisi cıkıcaktır :))
-
1 adet nokıa 5320 xpress müsic cep telefonu alana oyunlar menüsünde 1 adet mevcut
-
fifsonic bunu yazdı:
-----------------------------
1 adet nokıa 5320 xpress müsic cep telefonu alana oyunlar menüsünde 1 adet mevcut
-----------------------------hemenm bakıyorum sirkeciye gittim adamlara derdimi anlaramadım bilmiyorlaemış nasıl bisi oldugunu ...