Bu Nerenin Neyin Bayrağı
-
MATH bunu yazdısaybirs bunu yazdı
Muhtemelen budur. Rusya'ya bağlı en küçük federe cumhuriyetmiş. Nasıl buldun, çok şaşırdım. :)
google görsellere daire bayrak yazınca çıktı hocam :)
-
saybirs bunu yazdıMATH bunu yazdısaybirs bunu yazdı
Muhtemelen budur. Rusya'ya bağlı en küçük federe cumhuriyetmiş. Nasıl buldun, çok şaşırdım. :)
http://tr.forwallpaper.com/wallpaper/ingushetia-flag-russia-9773.html
haklı :D
-
Allahıma çeçen dedim bak ne çıktı :D Kuran sesleri yükseliyor her an.Adam bi türkçe bi garip bi dil konuşuyor zaten.
Bayrak odur ya,yarın giderken görürüm bir daha büyük ihtimalle odur.
Koridorda halı çırpıyorlardı bir şey demedim,kuran dinletiyorlar bütün koridora ona da demedik hadi hayırlısı bakalım.
-
rapidhacker550 bunu yazdı
Allahıma çeçen dedim bak ne çıktı :D Kuran sesleri yükseliyor her an.Adam bi türkçe bi garip bi dil konuşuyor zaten.
Koridorda halı çırpıyorlardı bir şey demedim,kuran dinletiyorlar bütün koridora ona da demedik hadi hayırlısı bakalım.
Hehehe yakında tarikat üyesi olursun dostum demedi deme
-
Atakan bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
Hehehe yakında tarikat üyesi olursun dostum demedi deme
Yok yahu bunlar fazla bize :D
-
saybirs bunu yazdıMATH bunu yazdısaybirs bunu yazdı
Sesli güldüm valla :Ddd
-
İngusit bayragi guney kafkasya bolgesindeler nufuslari yanlis hatirlamiyorsam 300 bin civari kucuk bir bolgedeler pek kimse karismasada ruslar asitinler ve gabardinler bu halki pek sevmez bunlar gibi nufusu cok olmayan o bolgede asitinler,gabardinler,karacaev'liler var hepsininde geneli musluman bir kismi hiristiyan... Ayni cecenler gibi hep mafyacilik rolunde gayri resmi isler pesinde astim kestim muhabbeti..
-
inguşeyta bayrağı hocam. kan gördü mü gülen tiplerdir. çeçen sayılırlar.