Bu Neyin Nesi Böyle ? (A.Oix.Net)
-
https://www.dephormation.org.uk/?page=2
bu eklentiyi kurun rahatlayin
-

vay ag :D siteden ben kapattım şu eklenti yinede yakaladı phorm yakaladım mına koyimmi onun dedi site işe yaramıyor demekki ? gezinti.com u komple blockladı bu eklenti :D
Gzx tarafından 11/Eyl/12 11:37 tarihinde düzenlenmiştir -
adhood un böyle bir şeyi kullanıcılarından habersiz yapması, esas vahim durum.
gezinti den kapatsan bile adhood gibi reklamlardan da fişlenmeye devam ediyosun.
-
Gzx bunu yazdı

vay ag :D siteden ben kapattım şu eklenti yinede yakaladı phorm yakaladım mına koyimmi onun dedi site işe yaramıyor demekki ? gezinti.com u komple blockladı bu eklenti :D
ttnet kullanmadigim icin sukrediyorum halime :)
Forever uydunet :)isine yaradiysa ne mutlu bana .
-
HoLyCat bunu yazdıGzx bunu yazdı

ttnet kullanmadigim icin sukrediyorum halime :)
Forever uydunet :)isine yaradiysa ne mutlu bana .
uydunet candır 5 mbit e kadar alırsın 1mbps download hızı görsün pingin 15 den çıkarı çıkmaz :D ama işte buralarda yok :) ha bide üstüne 2-3 tl verirsin sana sinemalar kanalları hd kanalları vb bi ton şey açarlar koyayım digitürk e dersin :D tabi ben 3 sene öncesinden bahsediyorum şimdi daha bi uçmuşlardır heralde :)
Gzx tarafından 11/Eyl/12 11:46 tarihinde düzenlenmiştir -
sonucta o siteler tarayıcı ile run ediliyor.. addblock eklentisini kurup o siteleri yasaklarsan bişe çekemez . bu kadar basit :)
-
problem bilgi çekmesi değil aslında. adhoodun kullancılarından habersiz böyle bir halt yemesi.
-
Anasını sikeyim böyle işin amq yakında evide basarlar şuna girdin buna girdin diye :S korkarakmı giricez lan
-
FOXXLY bunu yazdı
problem bilgi çekmesi değil aslında. adhoodun kullancılarından habersiz böyle bir halt yemesi.
işin kötüsü adhood falan değil ttnet kaynaklı olduğu için her yerde çıkıyor..
-
Noneyim bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
işin kötüsü adhood falan değil ttnet kaynaklı olduğu için her yerde çıkıyor..
hacı sen ttnet kullanırken böyle bişey olduğunu biliyorsun. iyi kötü haberin var. ben tesadüfen öğrendim.
benden gizlice yapılan bişey bu.
daha da sakatı adhooda konu ile ile ilgili ticket açtım. cevap vermeden ticket ı kapattılar.