Bu Neyin Nesi S2 Bu Kadar Ucuzmu ? Sadece 250Tl Diyor.
-
kaygusuz bunu yazdıcoyotosays bunu yazdı

amca kekhemde üzümlü amk :D
http://www.samsung.com/global/microsite/galaxys2/html/ web sitesini kopyalamışlar ahuaha.üzerinde düzenlemeler tamamdır beybi, satışlar patlasın!
-
Free_Mans bunu yazdıBauer bunu yazdı
boşuna demiyorum, bu siteye üye olurken seviye belirleme sınavı yapılsın diye.
gabcık gabcık konuşma arkadaşım. adam demiş ki ben inanmadım yinede bir sorayım demiş. Sen neyin kafasını yaşıyorsun yavaş gel tosunum
"gabcık" her neyse sana iade ediyorum arkadaşım.
-
puştluguna buradan devamlı şipariş geçicen :)
-
o değil de sitesi güzelmiş.
çektim anında :D
-
Melik bunu yazdı
Birde 2007'den beri üyesin yapma hoca yav.
konuyu iyi oku a.q
-
Bauer bunu yazdı
boşuna demiyorum, bu siteye üye olurken seviye belirleme sınavı yapılsın diye.
kardeş senın sevıyen bana yetmez zaten .
-
Poet bunu yazdı
aynştaynlar bu konuyu bekliyormuş heralde.Adam sormus sadece.İnandığını nerden çıkardınız amk.
bi kactane beyınsız okuma özürlü cıkıyor arada sırada ne yaparsın .
-
h2run bunu yazdı
http://www.galaxys2firsati.com/ bi bakın müritler.
Bır kactane geri zekalı kendı bılmez mürit sacma sapan yorum yapmiş harbiden izdiraplarını sıktırcekler .. 5. attım yorumu okusunlar ondan sonra yorum yapsınlar.Kusura bakmayında Ben seytanı ayakta sıken bı adamım benı tanıyanlar bilir .. bunu sadece arkadasım bana sordugu ıcın bende sıze sormak ıstedım .. ben zaten bılıyorum bı bokluk oldugunu ya cın malıdır yada kacak göcektir dedim.sik sik yazılar yazıp ınsanı cıleden cıkarmayın.
5.yorum
Umutlanma degil arkadas gösterdı ben ozellıklerıne felan baktırdım aynısı dedı .. bende bekle bı forum a yazayım dedım :D sonucta kapıda odeme felan olayı var . Ben çin malıdır kesın dedım ama :D
-
abicim iPHone 3gs amerkada beleş verilyior (2 sene tahütlü). Burda da yapan firma vardır sanıyorum. Yoksada olacaktır. Alın ondan beleşe takılırsınız, sonra satarsınız olmadı.
1-1.5 milyarlık cihaz 250 liraya olmaz.
-
aslında organize olup siteye aynı andaonlarca sipariş verecez on numara olur. valla :) yada bu olayı matraxta anlatacan zeki kayahana dinleyiciler ile aynı anda onlar yapacak olayı gör o zaman :D