Bu Notebook Sizce Nasıl ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    Webci58 bunu yazdı

Uppala

lenovo Z580 kullanıcılarının yorumlarını dinlemek isterim ama yok heralde müridlerimizden

2 ay önce mürit gerung almış. gittim kurcukladım dürttüm biraz cihaz gayet iyi. 1 hafta önce satürnde 1340a gördük. ekran kartı 630 mu 635 mi ona bak. 635 gayet stabil. ısınma sorunu yaşamadık.

lenovo dayanıksız değil gayet iyi yılların ibm si amk. ha bende olduğu gibi hatalı bi seriye denk gelirsen (ki bi bana denkgeldi o) ebeni züker.

paran varsa asus al gıcır gıcır. lenovo da gayet iyidir.

dell hp toshiba alma da ne alırsan al.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    Webci58 bunu yazdı

Uppala

lenovo Z580 kullanıcılarının yorumlarını dinlemek isterim ama yok heralde müridlerimizden

2 ay önce mürit gerung almış. gittim kurcukladım dürttüm biraz cihaz gayet iyi. 1 hafta önce satürnde 1340a gördük. ekran kartı 630 mu 635 mi ona bak. 635 gayet stabil. ısınma sorunu yaşamadık.

lenovo dayanıksız değil gayet iyi yılların ibm si amk. ha bende olduğu gibi hatalı bi seriye denk gelirsen (ki bi bana denkgeldi o) ebeni züker.

paran varsa asus al gıcır gıcır. lenovo da gayet iyidir.

dell hp toshiba alma da ne alırsan al.

aynen bende ondan korkuyorum araştırdımda bazıları çok hatalı çıkıyo anasını satayım öyle bişey denk gelirse zıştık. elektronik şans işine döndü arkadaş ya.

para olsa lenovoyla hiç uğraşmam zatende işte mecbur :)

Frontend Dev.
Toplam Hit: 3698 Toplam Mesaj: 33