Bu Notebook Sizce Nasıl ?
-
Webci58 bunu yazdı
Uppala
lenovo Z580 kullanıcılarının yorumlarını dinlemek isterim ama yok heralde müridlerimizden2 ay önce mürit gerung almış. gittim kurcukladım dürttüm biraz cihaz gayet iyi. 1 hafta önce satürnde 1340a gördük. ekran kartı 630 mu 635 mi ona bak. 635 gayet stabil. ısınma sorunu yaşamadık.
lenovo dayanıksız değil gayet iyi yılların ibm si amk. ha bende olduğu gibi hatalı bi seriye denk gelirsen (ki bi bana denkgeldi o) ebeni züker.
paran varsa asus al gıcır gıcır. lenovo da gayet iyidir.
dell hp toshiba alma da ne alırsan al.
-
joe_black bunu yazdıWebci58 bunu yazdı
Uppala
lenovo Z580 kullanıcılarının yorumlarını dinlemek isterim ama yok heralde müridlerimizden2 ay önce mürit gerung almış. gittim kurcukladım dürttüm biraz cihaz gayet iyi. 1 hafta önce satürnde 1340a gördük. ekran kartı 630 mu 635 mi ona bak. 635 gayet stabil. ısınma sorunu yaşamadık.
lenovo dayanıksız değil gayet iyi yılların ibm si amk. ha bende olduğu gibi hatalı bi seriye denk gelirsen (ki bi bana denkgeldi o) ebeni züker.
paran varsa asus al gıcır gıcır. lenovo da gayet iyidir.
dell hp toshiba alma da ne alırsan al.
aynen bende ondan korkuyorum araştırdımda bazıları çok hatalı çıkıyo anasını satayım öyle bişey denk gelirse zıştık. elektronik şans işine döndü arkadaş ya.
para olsa lenovoyla hiç uğraşmam zatende işte mecbur :)