Bu Numara Hangi Ülkeye Ait?
-
:D arakadaslar bulgaristan dan bazı kadınlar arıyor yokbana iş bul yanına geleyim felan .Alanyada nerdeyse herkezi aradılar inanmayın :D (zaten tahribat müridleri yemez :D )
-
fth-b bunu yazdı:
-----------------------------
YaRaMaZ bunu yazdı:
-----------------------------
bulgaristan olabilirmi gecen cikti baya heryerde
-----------------------------nerde çıktı hacı? bulgar hatun falansa barmenlik yaptığım dönemden falandır heralde :)
-----------------------------yok bunlar kontor avcilarimiymis nemis bi kac kere daha konu acildi ayrica eksi sozlukde de yazildi cizildi haberlerde ciktimi bilmiyom : ))
-
beni ariyordu bi numara arada bulgaristandan 1 haftadir aranmiyorum :)
-
+3598942486** az öncede beni bu aradı... bokunu çıkarmışlar herkesi arıyolar heralde
-
+359 bulgaristan hocam
arayanlar büyük ihtimal romen ler
bulgaristan da her kontor alışında 1 numara ekliyorsun ve o nnumara 1 aylığına bedava konusuyorsun
faturalı hat almışlarsa 10 numaraya kadar cıkıyor bu olay ilk arayıp yoklarlar baktılar sen umut veriyon senin nuamrayı beleşe çevirip devamlı ararlar para filan siterler zart zurt bişeyler derler
bulgaristanday ken camiye gittiğimde bile ayakkabımı yanıma alıyordum hiç belli olmaz ne olucağı
çoğuda iyi türkçe biliyor göçmen ayaklarına yatıp kandırabilirler aman dikkat kanmayın sakın
-
beni de arayıp duruyor birkaç farklı numara.geçen gün birini aradım.çok resmi konuştum.beni aramaşsın kimsin ne istiyorsun dedim.türkçe konuştu.türk olmadığı ama türklerdn çok yediği sesinden belliydi.cevabı şuydu: ben bulgaristantan aryorum bana iş ayarlsrsan türkiyeye gelirim.ne istersen yaparım.benim cevabım net : bidaha beni arama bye
-
En son bugün yarım saat önce aradı.Adının sevgi olduğunu söyledi.Türkiyeye gelecekmiş ama iş konusunda yardımcı olmamı istedi =)
+359892088250
-
özellikle faturalı olduğunu düşündüklerini arıyorlar 532 533 530 falan onlarda biliyo amk işi:)
-
hocam tıpkı wirofon numarasına benziyo
-
lan sizi yine bulgaristandan ordan burdan arıyolar. benim arayanım soranım yok la :D gerçi çağrı atıp bıraksalar geri dönüş yapıcak kontör yok :D 10 lira yükleyip hemen sms yapıyorum :P