Bu Numaranın Kime Ait Olduğunu Bulmam Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek
    sevgili arkadaşım senin yapman gereken bir vodafon bayisinde çalışan kişi onların ekranında ne istersen görrebiliyorsun yani demek istediğim adamın adresi ana adı baba adı doğum tarihi ve hat içerisinde kaç kontür olduğu hepsi gözüküyor. ama bunu yapmak yani dışarı bilgi sızdırmak bayiliği kapatmaya kadar gideceğinden kimse cesaret etmez bilgi vermeye . bence sen git orda çalışan genc biri illaki vardır anlat durumu yardımcı olursan senide görürüz altında kalmayız bu iyiliğinin de halletsinler

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
     sevgili arkadasım sana bu satırları yazarken ne kadar sabırsızlandıgını ve hala gelen sms lere ne kadar sinirlendiğinin farkındayım

evt vodafon bayileri bunları görebilmekte ve biz bunları öğrenememekteyiz

ama benim bir fikrim var

vodafone cepshop gittiğin zaman bu numaraya parca knt yükletmek istediğini sölüceksin 3.60ytl en ucuzu o sana numarayı tekrarladiginda pardon bu numara annemin arkadasinin eski numarasi biz bu numarayi üstümüze almak için başvurduk şuanda kimin üzerine kayıtlı diye sorarsan bana teşekkür edeceksin :)

sizleri seviyorum tahribat.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

pessimist bunu yazdı:
    -----------------------------
    kız kardeşinin telefonunu al sonra buluşma ayarla elemanla. buluş dağıt herifi ne uğraşıyorsun

Aynen Katılıyorum arkadaşın söylediklerine.. Msj at kardesinin telefondan gel bulusalim filan bulusma yerini iyice görebilecegin bi yerde saklan ama çaktırma sen oldunu seni tanıyan biriyse seni gördügü gibi ortadan kaybolur sende beklersin öyle o yüzden iyi saklanmanı tavsiye ederim.. Tenha bi yer söyle ki sen rahat rahat agzını burnunu dagıtırken çevreden gelenler kolay ayıramasın.. Bilegine kuvvet dim ben sana.

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Vodafone aboneleri Bilinmeyen Numaralar Servisine, My Vodafone kullanıcı adı ve şifrelerini girerek ya da 7070'e kısa mesaj göndererek ulaşabilirler.

Bunun için abone;
    - mesajına KIM yazar
    - bir karakter boşluk bırakır ya da * tuşlar
    - 10 haneli Vodafone gsm numarasını yazar
    - 7070'e gönderir.
    Sorgulanan abone bilgilerinin verilmesini kabul etmişse, talep yapan aboneye ilgili numaranın hangi isimle kayıtlı olduğu bilgisi kısa mesajla gönderilir.

Telekomünikasyon Kurumu 20.12.2006 tarih ve 2006/DK-08/775 sayılı kararı gereğince, Bilinmeyen numaralar danışma hizmetine 31.03.2007 tarihinden itibaren sadece "11842" numarasından ulaşım sağlanacaktır.

en alttaki olan  11842 yi ara sor adresine kadar belki verir..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

ontedi bunu yazdı:
    Şerefsizin teki de beni rahatsız ediyor. Filanca sitede "Senden çok hoşlandım, mail adresni bir arkadaşımdan almıştım. Numaram şu, görüşelim.". Ana bacı, avrat, sülale, soy sop geçtim. Bir kere olsa neyse.

abi yazıktır yaw kabul et gönlü olsun :)) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

zaten artık numara sahibi kullanamaz hale gelir hattını..

ayrıca hukuksal işlem yapmakta fayda var derim

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akpinarli
    akpinarli's avatar
    Erkek
    Chingis bunu yazdı:

Hoca dayakla bir yere varamazsın diyeceğim ama rahatlatacaksa yap hakkaten .

Yukarıda söyleneni en mantıklısı , tabi bacın sert bir cevap vermediyse . Zira eleman işkillenebilir ...

Dağıt suratı , dağıtmadan önce kavga ile ilgili olan konulara bir göz at forumda , sonra dayaktan sonra fotoğrafını koy elemanın :) 

tamam usta senin için koyacam resmini ama ilkönce bi bulim. ama bana arkadaşlık sitesi fikri daha hoş geldi. zamanında arkadaşın biride bana yapmışta hattı değiştirmek zorunda kalmıştım.

Prens olmam için prensese ihtiyacım yok. Ben zaten kralın oğluyum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek
    Walla arkadaşlık sitesi muhabbeti çok iyi ama bence bu şekilde tatmin olmazsın ve kardeşinden buluşma yeri ayarlaman imkansız o çocuk ya gelmez yada başkasını gönderir ilkinde uzakta gezdirir.bence en iyis git bi vodafone bayiine mahallede fln varsa.adam akıllı anlat durumu.adamda kıyak yapıp adresi sölerse git amk onun ;)

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

beyler önerileriniz iiçin saolun kankam ile yürüttüğümüz ortak operasyondan şu anda;

1)bazı arkadaşlık sitelerinde profiller oluşturuydu en gösterişlisinden

2)ücretli sitelere üyelik yapacaz

3)birde bayi ayarlayıp çocuğu bulup dövecem video ve resimleri burada yayınlayacam eğer mahsuru yoksa

4)teklif işi kafamıza yattı onunlada ilgilenip kaportasını çizcem

5)tabi sizler daha yaratıcı ve farkı fikirler sunmaya devam edin

şimdiye kadar öneride bulunan müritlere çok teşekkürler

not:bir kaç tane kazığından ücretli site de sölerseniz sevinirim

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Kardeşin buluşma versin :) kardeşin değil sen git yanına bıçak al kardeşine söyle oğlanı kuytu bir yere çeksin baldırına sok bıçağı  bıçağın uçu orta parmağını geçmesin (sakat bırakmayalım ibneyi) 1 ay boyunca her attığı adımda seni hatırlar:)) yakınlardaysan manisa civarında ben yapı verem sen cesaret edemiyorsan bi güzelde döverim anası babası tanıyalaz :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 5453 Toplam Mesaj: 24