Bu Odadan Cikin Bakalim
-
http://mofuya.com/flash/swan_en102.swf
Bi odanin icindesiniz, odadan cikmaya calisiosunuz ama bagimlilik yapio, dun ben oynadim gusel oyun.
(Yaf yanlis baska forumda gordum baslik bile ayni oldu a.k nesse baska koyamadim ama :))
Yapamayanlar, ozele bos gondersinler ben cevabini yollarim.
(Bilgisayara taratacaginiz kodlari soyluyorum; bilgisayardaki o sekilleri saat gibi dusunun level1; 10 ve 2 yi beyaz 11 i kırmızı yap, level 2 şifresi: 11-6 beyaz 2 kırmızı olacak)
*Herseyi dusunun, birbiriyle kombine edin hadi yaparsiniz bekliorum :)
-
olmuo aq ne illet şeymiş !!!
-
bombayı geçemedim.. :) 3 saattir uğraşıyorum bombayı bi türlü geçemedim..
-
uğraşıyorum bakalım
pc deki olayı anlamadım :S
-
hacı su ıkıncı pıl nerde onu nerden bulcaz
-
yaw pc de 3 levele gecemedım asıl gececez..bıde pc document ıstıyor nasıl documetı takacaz anlıyamadım ?...ben bı demır cubuk saksı bardak uzaktankumanda canta pense elma ve bır document buldum...ama cogu nerelerde kullaılacak goremedım cok piç bı oyun yaw
-
*Tamam beyler zordu biliorum, tam cozumu yaziorum isteyen hepsine bakarrrr, isteyen takildiginda bakarr, isteyen hic bakmaz.
-küllüğün içinde bilg. masasının 1. çekmecesinin anahtarı var açınca içinden şifreli belgeler çıkıyo
-bilg ı çalıştır,12 tane kutu çıkacak level1 için bu kutuları saatteki rakamlar olarak düşün 10 ve 2 yi beyaz 11 i kırmızı yap level 1 i geç
-sonra level 2 için şifre isticek onuda gir aynı mantıkla level 2 şifresi: 11-6 beyaz 2 kırmızı olacak
-sonra belgeleri analiz et deyince sarı zarftaki belgeleri al webcama tut
şifreleri okut önemli olan 4. sayfadaki, 4. sayfa boş gözükecek ama gidip ışığı kapat oku o sayfayı ve tekrar yak ışığı-akvaryumun olduğu rafların en üstünde sağda pense var
-bilgisayar masasının 2. çekmecesinde kırmızı bi meyve var, meyveyi al ve "about item" e tıkla sonra meyvenin üstüne çift tıkla limona benzer bişeye dönüşecek meyve
-bilgisayar masasının 3. çekmecesinden bi kutu çıkıyo bu kutu telle bağlanmış, penseyle teli kes ve içinden topraklı saksıyı al
-sonra bu teli de al ve penseyle ucunu kıvır bununlada rafların en altındaki çantayı aç
-çantadan tornavida çıkıyo
-tornavidayla duvardaki saati sök
-saati indir arkasında şarj aleti ve pil var
-kanepenin yanındaki saksının içinde 2.pil var
-pilleri şarj aletine tak onnuda bilg. masasının altındaki prize tak biraz bekleyince ışığı yeşile dönüyo
-pilleri çıkar ve klimanın kumandasına tak(kumanda kanepenin solunda sehpanın üzerinde)
oda sıcaklığını 30 a getir
-topraklı saksıya o limonu göm,sonra sürahiyle akvaryumdan su alıp sula
-yeşil bitki çıkınca klimayı 18 C ye getir
-sulamaya devam et taaki meyve verene dek
-meyveye tıkla içinden anahtar çıkacak
-bu anahtar kanepenin altındaki çantaya ait, onu al ve aç
-burada durum sakat ışık yeşilken müdahale yap sadece
-vidaları şu sırayla sök(sol üst,sağ alt,sağ üst,sol alt) , kapağı yerinden al, yeşil kablonun üstündeki düğmeye bas,önce turuncu sonra sarı kabloyu kes
-burda artık son aşamada kırmızı ya da mavi sana kalmış(şifreli dökümanın sonunda ne dediyse 4. sayfada ona göre seçmen lazım rengi)o renkteki kabloyu kes kurtul :):) hayirli olsun :D
-
Dolabın sağ üst köşesindeki penseyi alın ve bilgisayar masasının en alt çekmecesindeki kutunun ipini kesin içinden çıkan saksıya elmayı yedikten sonraki çekirdeği koyun ve akvaryumdan koltuğun solunda bulduğunuz bardağa su doldurun ve sulayın.Daha sonra açtığının kutuda tel olacak teli pense ile bükün ve dolaptaki çantayı açın tornavidayı alın.Torvadia ile saati indirin arkasından çıkan şarj etme aletini alın ve saatteki pili alın ikinci pil orda iki pili ona yerleştirin ve pc masasının altındaki fişe takın.Şimdilik bu kadar.Macera devam ediyor :)
Edit: Neyse arkadaş yazmış tam çözümü ben mesajı yazarken :)
-
sunnetçi senin verdiğin odada çöpten aldığım kağıtları birleştirdim
2
- 10
4420 böle bişi çıktı
o -10 mo emin değilim
ayrıca masadaki çekmecenin asma kilidini açamadım :)
anahtar var bitane ama sarı çekmeceyi açamadım
haçı mumlu sehpaya koydum
çeşmeden sıcak su aldım içine buz attım soğuttum :) bi moka yaramadı
dayanamadım hapı içtim uçtum :p
-
Çekmecedeki kilit 1225 takvime bakınca 12. ayın 25. günü doğduğu görülüyor.Klasik şifre koyma mantığı :)
-
babo o şifreleri nasıl çözdün yau
ben çöpten çıkanı birleştirince 2 - 1 0 44 20 bu çıktı :) sen başka türlü mü birleştirdin