folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Bu Odaya 5+1 İ Nasıl Yerleştirmeliyim?

Bu Odaya 5+1 İ Nasıl Yerleştirmeliyim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

Hocalar bugün x540 5+1 sistem aldım eve ama odama nasıl yerleştirirsem ses kalitesini en iyi şekilde alırırm bilemedim sizden yardım istiyim dedim odamın grafiği çizdim sizce nasıl yerleştiriyim hoparlörleri...

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    bu nasıl grafig ben anlamadım :D hepsini köşelere koy ses ortada birleşsin bas varsa basın yanına da bi tane kolon koy süper olur diyim.bu arada markası ne

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

genel anlamda kullanmayı düşünüyorsan her köşeye küçüklerden yerleştirmelisin ne kadar uzuyorsa tabi kendinde

bu alanın tam ortasında oturmalısın arka 2 yön ön 2 yön subwooferıda ön kısmına karşına yerleştirmelisin yani..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Dolap ne kadar yüksek ? kat yüksekliği ne? Tavan düzmü?

En iyi secenek bence Her köşeye yaklaşık 2.50 yüksekliğe duvara monte etmek. 

Odaklanma önemli.Sesin tek yere odaklanmasını istenmez o nedenle hepsi ortaya yada sürekli dinliyeceğin yere biraz farklı açılarla yerleştirme..

Bass Kapalaı bir alanda daha güçlü hissedilir mesala Masa altı.. 

"Less is More"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    İşte odam çok sıkışık ya 6-7 metre kare odam var bunlar anca sığdı köşeler için duvarın hangi tarafına fazladan hoparlör eklesem ki...
    sistem de şu
    http://www.koysepete.com/en+ucuz+logitech+x540,+70+watt+51+speaker+61316.aspx

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

usta benim şahsi fikrim 2 front ön köşe duvara yukarda olsun ve sana baksın 2 sorraund arkanda köşelerden sana baksın woofer arkanda yerde sana bakacak woofer üstünede centeri koy tatlı ses verecektir.

yunusozturk.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    kaanabak bunu yazdı:
    -----------------------------

Dolap ne kadar yüksek ? kat yüksekliği ne? Tavan düzmü?

En iyi secenek bence Her köşeye yaklaşık 2.50 yüksekliğe duvara monte etmek. 

Odaklanma önemli.Sesin tek yere odaklanmasını istenmez o nedenle hepsi ortaya yada sürekli dinliyeceğin yere biraz farklı açılarla yerleştirme..

Bass Kapalaı bir alanda daha güçlü hissedilir mesala Masa altı.. 
    dolabın yüksekliği 180 cm tavan düz kat yüksekliği derken? tavanda 2,60 felan  4 ünü köşelere koyuyorum o zaman ama bide ön arka gibi şeyler var heralde bazı hoparlorlar daha farklı ses veriyor sanırım sonra 1 hoparlor ve woofer açıkta kaldı.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    babacan sen benim dediğimi yap karşı komşunun da bundan var ben kurdum onuda süper ses veriyo sana.eger kablolar istedigin yere kadar yetişmiyorsa oo biraz ugraştırır ama dediğim gibi köşelere koy odanın ortasına baksınlar

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    vukaat bunu yazdı:

usta benim şahsi fikrim 2 front ön köşe duvara yukarda olsun ve sana baksın 2 sorraund arkanda köşelerden sana baksın woofer arkanda yerde sana bakacak woofer üstünede centeri koy tatlı ses verecektir.

Arkaya nereye koycam usta yatak var woofer ve center üst üste koyarsam kapıyla pc masasının oraya koyabilirim üst üste diğerlerinide köşelere koyarım. ama bu woofer+center in yanımda olması sesi bozmaz mı ortalama gider olm:D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    silenceb
    silenceb's avatar
    Erkek

dolap kapağının açıldığı yere bir kapı stoper'ı al işi bitir...

hadi kolay gelsin

Ne Mutlu Türküm Diyene...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    silenceb bunu yazdı:

dolap kapağının açıldığı yere bir kaı stoper'ı al işi bitir...

hadi kolay gelsin

Off hoca tam istediğim gibi açıklamısın ama kaı stoper nedir ? birde hoca monitorun arkasındaki center dimi
    Edit: monitorun arkasındaki center se monitor sesi bozmaz mı hoca yav bozar mı?
    Edit2: daha elime ulaşmadı alet akşama ulaşacak onun heycanı içersindeyim:D

Toplam Hit: 3735 Toplam Mesaj: 23