Bu Örnek Sablonun Mantıgı Nedir Nasıl Yaparız
-
dedigini yapıcam hocam ama birsey sorcam bunların hepsi php uzantılı yani html bu tasrımı yaparken benim sayfalarımda html uzantılı olmicakmı sunucu php-mysql olucak orda sorunsuz calıscak pc wampserveri kurup ole denerim ama merak ettim html dısında hiç çalışmadım cunku o yuzden soruyorm maruz gor
edit: ve anladıgım kadarıyla sen diyorsunki yaptıgın index html sayfasını (tasarımı) tum kısımlarını farklı php olarak yapıcan ve index.php sayfasında toplucan
-
html fark etmez.
kayit ettikten uzantisini index.html den index.php ye cevir tamamdir.
-
eyv hocam saol dediklerini yapıcam deneyerek bakalım sonuclara bi birde admin paneli mantıgı nedir diye sorsam yani yanlış bilmiyorsam php uzerinden diyorum şimdi haber eklenicek misal tbt ornek vereyim http://www.tahribat.com/haberinput.asp buradaki gibi bu ksımı admin paneli olarak dusunursek şimdi işte sol tarafda admin menusu var haber ekle sectim acılacak sayfa bu tarz bisey haberin turu sectim resimi ekledim haber başlıgı yazdım sonra haberi ekle butonuna tıkladım buradaki olay butona tıkladıgım bu haber sayfasını yayınlanacagı(sayfadaki css'lere gore uyarlayıp (yani başlık rengi bold u vs yazının aynı sekilde)) sayfaya include etmi demiş oluyoruz yani buton gorevi <td><?php include('alt_sol.php'); ?></td> oluyor