folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Bu Örnek Sablonun Mantıgı Nedir Nasıl Yaparız

Bu Örnek Sablonun Mantıgı Nedir Nasıl Yaparız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reaton
    reaton's avatar
    Erkek

dedigini yapıcam hocam ama birsey sorcam bunların hepsi php uzantılı yani html bu tasrımı yaparken benim sayfalarımda html uzantılı olmicakmı sunucu php-mysql olucak orda sorunsuz calıscak pc wampserveri kurup ole denerim ama merak ettim html dısında hiç çalışmadım cunku o yuzden soruyorm maruz gor

edit: ve anladıgım kadarıyla sen diyorsunki yaptıgın index html sayfasını (tasarımı) tum kısımlarını farklı php olarak yapıcan ve index.php sayfasında toplucan

_AnarChisT_Tr_
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

html fark etmez.

kayit ettikten uzantisini index.html den index.php ye cevir tamamdir.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reaton
    reaton's avatar
    Erkek

eyv hocam saol dediklerini yapıcam deneyerek bakalım sonuclara bi birde admin paneli mantıgı nedir diye sorsam yani yanlış bilmiyorsam php uzerinden diyorum şimdi haber eklenicek misal tbt ornek vereyim http://www.tahribat.com/haberinput.asp buradaki gibi bu ksımı admin paneli olarak dusunursek şimdi işte sol tarafda admin menusu var haber ekle sectim acılacak sayfa bu tarz bisey haberin turu sectim resimi ekledim haber başlıgı yazdım sonra haberi ekle butonuna tıkladım buradaki olay butona tıkladıgım bu haber sayfasını yayınlanacagı(sayfadaki css'lere gore uyarlayıp (yani başlık rengi bold u vs yazının aynı sekilde)) sayfaya include etmi demiş oluyoruz yani buton gorevi <td><?php include('alt_sol.php'); ?></td> oluyor

_AnarChisT_Tr_
Toplam Hit: 1993 Toplam Mesaj: 14