folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bu Oyun Bilgisayarımda Çalışırmı Diye Merak Edenler. İstediğiniz Oyunu Kurmadan Test Edin.

Bu Oyun Bilgisayarımda Çalışırmı Diye Merak Edenler. İstediğiniz Oyunu Kurmadan Test Edin.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cbekcibasi
    cbekcibasi's avatar
    Erkek

RevengeX bunu yazdı:
    -----------------------------

Son denediğim 4 oyunuda kaLdırmaz dedi indirdim kurdum 4'ünüde 800x600 orta ayarlarda oynuyorum :)

Edit: AMD AthLon 2500+,1gb ram,ati x1650 ekran kartı.. Bu sistemde Pes 2oo9 1024x768 ,Cod4+Medal of honor:Airbone+Crysis Warhead: 800x600'de akıcı bi şekiLde oynuorm kanmayın o siteye :)

ben de oynaya bılrımıyım acaba crysis warhead ı  dual core 1.86    2 gb ram 256 ekran kartı sıs  800/600 da

Pc Kopat izmir_love_1988@hotmail.co.uk Msn?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

cbekcibasi bunu yazdı:

RevengeX bunu yazdı:

Son denediğim 4 oyunuda kaLdırmaz dedi indirdim kurdum 4'ünüde 800x600 orta ayarlarda oynuyorum :)

Edit: AMD AthLon 2500+,1gb ram,ati x1650 ekran kartı.. Bu sistemde Pes 2oo9 1024x768 ,Cod4+Medal of honor:Airbone+Crysis Warhead: 800x600'de akıcı bi şekiLde oynuorm kanmayın o siteye :)

ben de oynaya bılrımıyım acaba crysis warhead ı  dual core 1.86    2 gb ram 256 ekran kartı sıs  800/600 da

Ekran kartının marka-modeLi nedir ? İşLemciden ramdan yırtıosun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    RevengeX bunu yazdı:

cbekcibasi bunu yazdı:

RevengeX bunu yazdı:

Ekran kartının marka-modeLi nedir ? İşLemciden ramdan yırtıosun.

aga sen benim avatarımmı neden kullanıyon :P ben onu buluna kadar neler çektim bilionmu tabi eklettirmekte ayrı mesele(rene sağ olsun kırmadı beni hemen ekledide)

neyse konuyu dağıtmayak sanki daha önce verilmişti öle hatırlıyorum 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    arada canım sıkılınca bakıyorum p4 2.0 ghz 1 gb ram fx5200 çalıştırıyomu oyunları die çalıştırıo yazısını gösterince seviniom nabiim bu da benim eğlencem :D
Toplam Hit: 3182 Toplam Mesaj: 15